Soutěž v Kamenici - přihlašte se

15.02.2009 09:36

Víme, že teď máte soutěže trochu omezené přípravami na Itálii, ale s tím se nedá nic dělat. Tak tady máte soutěž, na kterou můžete vyrazit. 7. března mají všichni junioři soutěž v Kamenici u Prahy. Není to daleko a vždy se vám vyplatí, když vás vyrazí na jednu soutěž více. Takže první soutěž pro Martina s Anitou, druhá pro Petra s Martinkou, první společná pro Michala s Aničkou a všichni junioři Céčkaři, pro některé to bude premiéra. Přihlašte se už teď, ať se hlásí další! A připomínám, že Luky se Žanetou by si měli skočit i první TL. Sice jsou tam zatím samí Béčkaři, ale nebudeme vás přece šetřit, třeba uklohníte alespoň jeden bodík.

Klidně se domluvte i na společné cestě. Večer je ples naší školy, ale to stihnete... :-) (Lístky na ples školy v sekretariátu 90Kč, nebo v pokladně v Lázních 100Kč, pokud budete zůstávat - myšleno rodiče - kupte si lístky. Já si ho také kupuji. A kdo loni nebyl, tak dejte na mě, a letos pojďte. Je nás tam za CrossDance několik stolů a je fajn zábava. Uvidíte Váchovku tančit na stole :-)) ehmehm, to ne, ale i tak to bylo to fajn.)

 

P.S. Dominička s Vojtou musí o týden dříve do Příbrami a nebo o den později do Kladna - v Kamenici děti nejsou...

Diskusní téma: Soutěž v Kamenici - přihlašte se

Datum: 23.02.2009

Vložil: Naďa

Titulek: soutěž

Tak všichni nováčci přihlášeni, pokud to vyjde pojedeme se podívat také... a možná i s trenérem. Tak makat, makat, makat!

Přidat nový příspěvek