ŠPANĚLSKO za nami

03.07.2015 08:00

CrossDance tanecnici a rodice jsou prave na ceste ze slunneho LLORET DE MARE. Vypravu muzete v Koline ocekavat zitra - tedy v nedeli - kolem 14:00 opet na kolinskem nadrazi. Uzili jsme si to MOCC a uz se tesime na dalsi spolecny vyjezd. Videa a fotky budou nasledovat. 

SPANELSKO 2015 - LORET DE MARE - TOSSA DE MARE - MARINELAND - BARCELONA

Termín - 03.07. - 12.07.

Sraz: v pátek 03.07 v 08:40, odjezd v 09:00 na autobusovém nádraží (u nádraží vlakového) v Kolíně

Návrat: neděle 12.06. v odpoledních hodinách / výpravu na zpáteční cestě do Kolína opět přebírá na zodpovědnost trenérka Oldřiška Neumannová, Vláďa a Naďa zůstávají ve Španělsku.

Ubytování: opět se podařilo zajistit hotel Garbi (dobrá poloha, bazény pro děti a tolerantní personál :-)

FINANCE - pobyt 7 500Kč tanečník a 8 000Kč doprovod + pojištění (ojištění včetně odpovědnosti u UNIQUA je za 30Kč / den - tedy 300Kč / osoba celý pobyt.) + pár kaček na doplnění pitného režimu k jídlu 

DALŠÍ POPLATKY NA MÍSTĚ

+ 3,5 Eura (osoby nad 16 let) - Autonomní oblast Katalánsko zavedlo v roce 2013 povinnou turistickou taxu, která se platí ve všech ubytovacích zařízeních v celé oblasti. Taxa se liší podle kategorie ubytovacího zařízení:- hotel 5*: 2,46 EUR / noc- hotel 4*: 1,00 EUR / noc- ostatní:   0,50 EUR / noc - vybereme na místě

+ 14 Euro - voda nebo víno k jídlu po celý pobyt. (Opět na žádost rodičů jsme se poptali, zda se dá přiobjednat voda / víno k jídlu. Lze to za 2 eury na sobu a den.  To byla vloni jediná drobnost, se kterou jsme trochu bojovali - bez pití k jídlu nebyla taková kontrola, kolik toho děti za den vypijí...

+ další drobné na pití během dne (dá se pořídit levně hned vedle hotelu) / nebo lahev na pití - voda v kohoutku je PITNÁ - pokud budou mít děti s sebou ionťáky, nebo nějaké rozpustné tablety, šťávu atd. - bude to OK.

+ 20 Euro na výlet do Marinelandu

Stravování: / plná penze / začíná večeří a končí posledním obědem (pití klasicky není v ceně ale, my jsme přiobejdnali)

Doprava - CK Monatour - super autobus a milí řidiči (naplnili jsme celý autobus Crossáky). Doprava  je zajištěna luxusním autokarem (WC, video, lednice, minibar – servis, klimatizace, tónovaná skla). Během cesty lze u řidičů zakoupit studené i teplé nápoje v dostatečném množství za Kč, při večerních zastávkách lze zakoupit i teplé párky (teplé nápoje a párky jsou určeny ke konzumaci mimo prostor autokaru). Cestou jsou plánovány pravidelné zdravotní zastávky u dobře vybavených motorestů, kde je možno se občerstvit nebo použít sociální zařízení s teplou vodou na mytí (na případné občerstvení či použití toalety doporučujeme vzít s sebou přiměřené množství drobných EUR). Upozornění: Do autokaru je možno vzít jedno větší zavazadlo do úložného prostoru a jedno příruční zavazadlo rozměrů 45x40x15 cm nad sedadlo v prostoru pro cestující. PŘÍRUČNÍ CHLADICÍ BOXY A NADMĚRNÁ ZAVAZDLA JSOU Z PŘEPRAVY V PROSTORU PRO CESTUJÍCÍ VYLOUČENA! Vyvarujte se přípravy nápojů z koncentrovaných směsí (např. TANG) na palubě autokaru a taktéž donášení vlastních objemných nápojových lahví (PET) do prostoru pro cestující!

Cestovní doklady - Všichni cestující se při odbavení musí prokázat platným cestovním dokladem (PAS - OBČANKA). Většina zemí požaduje platnost cestovního dokladu minimálně 6 měsíců od opuštění cílové země (konkrétní informace si můžete ověřit na stránkách Ministerstva zahraničí www.mzv.cz). Cestovní doklady si všichni účastníci zajišťují sami. Pozor – od 26.6.2012 je nově požadován pro děti vlastní cestovní pas nebo občanský průkaz – neakceptuje se zapsání v dokladech rodičů.

Ubytování - dle mezinárodních zvyklostí je ubytování v den příjezdu možné po 14:00 (čas od příjezdu je možno využít k procházce po letovisku či koupání se v moři) a v den odletu je třeba vyklidit hotelové pokoje do 10 hodin (není-li zástupcem CK určeno jinak). Zavazadla jsou pak uložena v určené místnosti (prostoru) hotelu do odjezdu (dle instrukcí delegáta). V této místnosti neponechávejte žádné cennosti, kamery, fotoaparáty apod., za jejich ztrátu hotel neručí!

Delegátka v místě pobytu: Škrabánková Karolína - 0034 639 518 254

Rady k pobytu: El. spotřebiče berte ty s plochou zástrčkou. Pohledy koupíte téměř na každém rohu podle velikosti a kvality od 0,40 – 1,00 EUR, známku do ČR koupíte na poště, v tabáku či na recepci hotelu za 0,75 EUR; na pohled nezapomeňte napsat REPÚBLICA CHECA, přijde o den dříve než je obvyklé. Do ČR můžete telefonovat z četných tel. automatů na ulici, téměř na každém rohu či z hotelové recepce; nezapomeňte vytočit +420 a účastnické číslo volaného. Na hotelových pokojích nenechávejte větší množství peněz, šperky a jiné cennosti (za ztrátu hotel neodpovídá), k jejich úschově použijte hotelový trezor (za poplatek cca 10,00 až 20,00 EUR / týden); v den příjezdu a odjezdu nenechávejte ve společných prostorách k odkládání zavazadel fotoaparáty, videokamery a jiné cenné věci; za případné ztráty hotel neodpovídá.

Výlety: další nabídka výletů bude k dispozici (Barcelona, Tossa de Mare lodí, Flamenco show atd.)

Náplň - zábava, relax, koupání, sport, tanec, vystoupení

...

NÁSTŘEL POKOJŮ (P - lidé s vl. pojištěním) NÁSTŘEL POKOJŮ
Luciana Kučerová + Bety Kvapilová
+ Róza Rácová
Standa Bělka + Adam Beneš
Jakub Navrátil + Lukáš Ditrich
Natálka Sochorová P + Anetka Michnevyč
+ Naty Šturmová
Filip Špringl + David Scholze
Matěj Šmíd + Vítek Stehlíček
Verča Větrovská + Karolína Brožová
Amálka Lodlová P + Kristýna Honcová
Kačenka Bělková + Vali Šturmová
Katarína Bělková + Jitka Šturmová
Adéla Šellenbergová + Zuzka Vavrušková
+ Karolína Čížková
Vláďa Vidner + Naďa Eretová
Darina Darebná + Adéla Závorková
Viki Pabišková + Oli Neumannová
Oli Neumannová + Zuzka Kučerová
Jana Pabišková
Jednotlivá místa na pokojích si  můžete prohodit,
ale počty míst máme prostě takhle :-)
Maryna Michnevyč + Martina Klečková P
+ Vlaďka Stehlíčková
Lucka Rácová + Patrik Rác
Adámek Rác + Patrik Rác
Klára Honcová + Jitka Brožová
Tereza Houdková + Iva Lodlová P
  Lenka Scholzeová  + David Scholze
  Marek Horváth + Marcela Horváthová

TANEČNÍ A SPORTOVNÍ VĚCI S SEBOU:

- uzavřené tenisky na ranní běh :-) + slabé ponožky do tenisek, sportovní oblečení

- kluci černé taneční kalhoty + stačí černé tílko či triko (BEZ POTISKU), + taneční boty na případné vystoupení uvnitř / my vezmeme ta tílka ze synchra

- holky 1 svoje šatičky (kdo má) - na sólo či shine,  opět párovka pro případná vnitřní vystoupení boty, pokud máte nějaké piškotky či špičky - tak raději také vemte, dostatek gumiček do vlasů,  holky z ROBOTŮ si vezmou ještě nevrácené ROBOTS (stačí sukýnka a top) / my bereme: zelené třásňaté šatičky, Dračice, africké kraťásky, vršky z Andělů + kraťásky, fialové penízkové šatičky)

 

CO DÁL DO KUFRU:

- opalovací potřeby, sluneční brýle, něco na hlavu, batůžek či tašku na pláž

?? pokud Vás napadně něco obecného, napište! :-)

Diskusní téma: ŠPANĚLSKO

Datum: 07.07.2015

Vložil: Vavruskova

Titulek: Spanelsko

Dobry den, chtěla bych se optat, jak zjistim cas navratu dcerky ze Spanelska do Kolina? Dekuju moc. Vavruskova 774805831

Datum: 28.06.2015

Vložil: Lucie Šellenbergová

Titulek: Možnost dalších výletů

Dobrý den,
jen pro lepší kalkulaci kapesného. Další výlety (Barcelona...) vyjma Marinelandu mám počítat také kolem 20 EUR? Adélka ráda utrácí, tak nechci kapesné moc přepísknout, protože zpátky určitě nepřiveze nic :-D. Ale také nechci, aby nejela na nějaký výlet, protože jí dojde kapesné.... Děkuji L.Š.

Datum: 28.06.2015

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Možnost dalších výletů

Další výlet asi zatím společně neplánujem. Velké celodenní výlety si vloni objednávali jen některé maminky s dětmi soukromě - a pokud se chtěl přidat někdo, kdo byl v LLoretu bez rodičů - tak se to vyřešilo přes SMS s rodiči v Čechách. Ale to bylo minimálně. Nejlépe se zeptat někoho z mamek, kolik vloni děti utratily... (Případně dát peníze k nám a my je budeme Adélce dávkovat)

Přidat nový příspěvek