SPOUSTA MEDAILÍ ze ST i LA

19.05.2013 12:41

Během této soboty se našim tanenčíkům dařilo.

 

Jakub Novotný a Anička Javůrková vyhráli na taneční soutěži v hlavní kategorii třídy C v LA tancích v Jičíně. Kromě ZLATA si odváželi i svoje v pořadí již 4.Fko.

 

Pepa Páral s Natálkou Krausovou si v Jičíně vytančili svoje první Fko ve standardních tancích JUN I D. Kromě STŘÍBRNÉ medaile a Fka z jedniček se jim dařilo i ve starší kategorii a ve finále nakonec obsadili krásné 4. místo.

 

Jičín byl nakloněn i starším juniorům Tomášovi Jarešovi s Aničkou Nemčokovou, kteří ve finále JUN IID ST skončili na bedně, získali BRONZ a svoje druhé Fko.

 

Zdenda Petránek s Dominikou Kozákovou potvrdili svůj úspěšný vstup do standardních soutěží a v Praze získali svoje druhé Fko a STŘÍBRNOU  medaili.

 

V hobbících se v Jičíně nejvíce dařilo Vítkovi Ulrichovi s Oldřiškou Neumannovou. Svoji úplně první soutěž úspěšně zvládl i Adam Beneš...

V neděli ještě poprvné vyrazili na taneční ligu do Týnce Pepa Páral s Natálkou Krausovou...

 

Všem gratulujeme a přejem hodně dalších úspěchů...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Z minula nám ještě chybí 2 gratulace - a to Pájovi Mandlíkovi s Bárou Kvapilovou, kteří vítězszvím na taneční soutěži v Novém Strašecí získali vyšší taneční třídu C.

 

2. gratulace patří Zdenkovi Petránkovi s Dominikou Kozákovou, kteří si 12.5. v Neratovicích vytančili svoje 1. Fko ve standardu. Skončili sice ve finále na 4. místě, alel protože startovalo 16 párů, Fko měli i tak...