Standa + Majda 2 x STŘÍBRO, Kuba + Aneta STŘÍBRO

04.02.2012 21:32

Na taneční soutěži ve Skutči se dnes soutěžilo zejména v juniorských kategoriích. Pro naše páry to byla první soutěž v letošním kalendářním roce. Bezvadný vstup do registrovaných soutěží dnes zaznamenal nový taneční pár Standa Bělka (2002) a Majda Bartošová (1999). V kategorii JUN I D startovalo 10 tanečních párů a Standa s Majdou si uhájili 2. místo nejen v semifinále, ale také ve finále. Dva tance - sambu a rumbu - dokonce vyhráli, a tak si Standa už na své první registrované soutěži mohl jít pro medaili. Standa s Majdou skončili na 2. místě a získali tak první body a také první návrh na C třídu. Úspěch Standu ještě více povzbudil a podpora jeho tanečně zkušenější partnerky byla samozřejmě také znát - Standa s Majdou se neztratili ani ve starší kategroii JUN II D. Tam startovalo 18 tanečních párů a Standa s Majdou se protančili dvěma koly až do finále. (V prvním kole a seminifinále byli dokonce první). Ve finále byla znát Majdina soutěžní zkušennost a Standův taneční potenciál a pár skončil opět na krásném 2. místě, se stříbrnou medailí na krku a 2. Fkem na kontě.

Po první soutěži v D třídě mají tedy Standa Bělka a Magda Bartošová vytancováno 50 bodů a 2 návrhy na C třídu.

 

Velikou radost nám udělal také juniorský taneční pár Jakub Strnad (1998) a Aneta Čechová (2000), kteří startovali v kategorii JUN II C. Od prvního kola na sebe poutali pozornost diváků i poroty a celou soutěž se drželi na bezvadném druhém místě. Ve finále bednu uhájili a Aneta s Kubou tedy získali STŘÍBRNOU MEDAILI a hlavně svůj první návrh na B třídu. Paní porotkyně Mrázová je dávala ve všech tancích na první místo, celkově pak vyhráli sambu, v chache byli druzí, rumbu měli na 4. místo, paso opět 2. a jive 4. Celkově suveréní 2. místo.

 

Na své první registrované soutěži byli také páry Tomáš Uxa (1999) a Simona Dejmková (2000) a Lukáš Hubst (2000) a Sophie Machová (2002). I tato taneční mláďata nám udělala svým vstupem do reg. soutěží radost. V JUN I D se oba páry dělili v semifinále o 4. - 5. místo / z 10 a oba páry se také dostaly do finále. Tam skončil Lukáš se Sophií na 4. místě (skvělý jive na 2. místo) a Tomáš se Simčou těsně za nimi na místě 5.  V JUN II D se neztratili ani mezi 18 startujícími velkými páry a oba tančili i v semifinále, Tomáš se Simonkou se dokonce dostali ještě i do finále. Nakonec Lukáš se Sophií 8./18 a Tom se Símou 6./18

 

V JUN II C starovali ještě dva naše taneční páry Zdeněk Petránek (1998) s Dominikou Kozákovou (1998) a Tomáš Jareš (1999) s Aničkou Nemčokovou (1998). S jejich výkonem byl trenér spokojený, i když na fyzičce budou muset pracovat stejně jako všechny naše ostatní páry :-). V prvním kole skončily oba páry těsně za sebou Tom s Ančou 6., Zdenda s Domčou 7., v semifinále se pořadí otočilo. A protože do finále postupovalo pouze 6 tanečních párů, pro Tomáše s Aničkou soutěž ve Skutči skončila celkovým 7. - 8. místem. (Nejlepší tanec - samba). Zdenda s Miky ještě bojovali ve finále, kde se jim také nejvíc dařila samba a pak ještě jive. Celkově skončili na 6. místě / 14.

 

Všem našim medailistům blahopřejeme a celkově všechny naše páry dnes chválíme za příjemnou soutěž, kterou si užili jak tanečníci, tak jejich trenéři a rodiče. Dneska jste dělali svému klubu čest! :-)

 

Diskusní téma: Standa + Majda 2 x STŘÍBRO, Kuba + Aneta STŘÍBRO

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek