OTEVŘENÍ NOVÉ TANČÍRNY

31.01.2012 16:00

Fotografie z otevření: Otevření Taneční školy CrossDacne 31.1.2012

Slavnostní otevření nové Tančírny NA KRÁLOVSKÉ CESTĚ 292 se uskuteční v úterý 31.1. v 16:00. Nové taneční sály se nacházejí naproti Hale Spojů (basketbalová hala) a v době otevření by již nad vraty mělo viset logo klubu. Prosíme všechny, kteří na otevření přijdou, aby se ve vstupní hale zuli, nebo si přinesli přezůvky (návleky na boty nestačí). Tanečníci musí mít svoje taneční boty také připravené z domova (důkladně vyčištěné). Na parket NESMÍ přijít žádná voda. Kvůli zamezení klouzání nemáme parkety lakované, ale broušené a pastované, tak se o ně musíme pečlivě starat... :-) (Děkujeme za to, že upozorníte i svoje hosty...)

 

Vystoupení během otevření Tančírny:

Bang Bang - dětská formace

Latinogirls - Synchro

Čarodějky - dětský minitým

- sraz vystupujících v 15:00 před Halou Spojů, s kostýmy a s vyčištěnými botkami (a bez rodičů a ostatních kamarádů)

 

Od středy 01. 02. 2012 se trénuje naplno podle rozpisů (týmy už by měly být vytvořeny, vše bude vyvěšeno v nové Tančírně na nástěnce). Nová tančírna nám zajistí nadstandardní podmínky, doufám, že je všichni tanečníci využijí ke svému maximálnímu rozvoji :-) Kostýmy z CrossDanceShow vracejte od 1.2. do 15.2., kurzovné na druhé pololetí plaťte na účet klubu do 15.2.2012 (variabilní symbol RODNÉ ČÍSLO - zpráva pro příjemce JMÉNO)

kurzovné: 3000Kč

kurzovné Hopsadrndy, které nebudou v závodní formaci ani minitýmu: 2000Kč

 

POZOR - SLEVA 500Kč - PRO TOHO, KDO PŘIVEDE ŠIKOVNOU TANEČNICI NEBO TANEČNÍKA VĚKOVÉ KATEGORIE CHILDREN NEBO JUNIORS

(2003 - 2002 - 2001 - 2000 - 1999 - 1998 - 1997)

Sleva bude připsána, pokud bude nový tanečník přijat do klubu, přinese přihlášku a zaplatí kurzovné

.......................................................................................................

 

TRÉNINKY V DOBĚ DOSTAVBY nové Tančírny:

MSD - Městský společenský dům v Kolíně - náměstí
Tělocvična - 4.ZŠ v Kolíně, Lipanská, vchod z boku u tělocvičny

       
PO 15:00  - 16:30 Hopsadrndy MSD
PO 16:45 - 17:45 Bang Bang tělocvična
UT 19:00 - 20:00 Páry - mládež, junior, hobby tělocvična
ST   tréninky zrušeny  
ČT   tréninky zrušeny  
       
SO 28.1. 09:00 - 13:00 HolkyDance children tělocvična
  14:00 - 17:00 HolkyDance juniors tělocvična


Naše představy pro rok 2012:

PÁRY:

- zahájení tréninku standardních tanců

- zvýšení tanečních tříd našich závodních tanečních párů (CSTS)

- nová dětská special couple dance formace (obhajoba úspěchu z MČR a MS pod hlavičkou CDO, zlepšení umístění na MČR plesovek pod hlavičkou SUT)

- případně dětský special couple minitým (MČR, MS s CDO)

- juniorská klasická  LA formace (nejlépe bedna na MČR pod hlavičkou SUT, zahraniční evropský nebo světový šampionát - Francie, Itálie nebo Maďarsko)

- případně juniorský special couple minitým (MČR, MS s CDO)

- mládežnický LA show minitým (v případě, že se sejdou taneční páry, které budou mít o formaci vážný zájem - pokus dostat se na MČR popřípadě MS pod hlavičkou CDO)

 

DÍVČÍ TÝMY:

-  minikids formace, 2 minitýmy (region, zemské kolo, MČR, MS)

- children latinoshow formace, minitým, synchro tým (obhajoba úspěchů z loňského ročníku MS)

- juniors latinoshow formace, 2 minitýmy, synchro tým (obhajoba úspěchů z loňského ročníku MS)

- sóla a dua všech věkových kategorií

 

KLUB:

- spolupráce klubu s externisty (strečink, gymnastika, fyzická příprava,  jazz a moderna, atd.)

- soustředění (v jednání i zahraniční)

- nějaký soutěžní zahraniční výjezd (v jednání různé evropské či světové šampionáty - dle taneční úrovně našich a finanční či časové zátěže soutěží)

 

DOMÁCÍ ÚKOLY na dobu prodloužených vánočních prázdnin:-)

Vážně popřemýšlet, do kterého z plánovaných týmů či do které akce se budete chít zapojit (samozřejmě pak bude výběr formou konkurzu).

Zamyslet se nad náměty pro latinoshow týmy, sóla a dua (co nevyužijete vy, nabídněte ostatním)

Popřemýšlejte nad dvojicemi pro duety - výhodou podobná výška i styl pohybu, možnost i tanečních párů.

Protahovat se a posilovat či skákat přes švihadlo můžete i doma. :-) 

Kvůli zlepšení finanční situace klubu, ale také zvýšení a zkvalitnění členské základny - nabízíme každému, KDO PŘIVEDE TANEČNÍKA ČI TANEČNICI DĚTSKÉHO NEBO JUNIORSKÉHO VĚKU (viz níže), snížení kurzovného na druhé školní pololetí o 500 Kč. Snížení nastane v okamžiku, kdy bude nový tanečník zapsán do klubu.

Děti (rok narození 2003, 2002, 2001)

Junioři (rok narození  2000, 1999, 1998, 1997)

 

Všem přejeme bezvadný start do nového roku 2012 a ať nám všechno klape :-)

Naďa a Vláďa

 .................................................................................................................................................................................................................................... 

"Stará" Tančírna na Husově náměstí je vystěhována, v pondělí 02.01. v 10:00 jsme odevzdali klíče... Děkujeme všem, kteří pomáhali s balením či stěhováním - mamkám, taťkům, tanečníkům i stěhovacím vozům :-) Všechno jsme zvládli během tří dnů.

Ztráty a nálezy (2 obrovské krabice) z roku 2011, které jste si za celý rok nevyzvedli, budou předány na charitu.

 

Vánoční prázdniny se tanečníkům CrossDance prodlužují do neděle 8. ledna (tedy o týden). V pátek 6. ledna také bude položena základní podlaha v malém sálu, takže budeme moct upřesnit termín otevření nových prostor.

 

Jinak "záložní plán" je zatím následující:

Od pondělí 09.01. budou pokračovat tréninky tanečních párů  - nejspíš v tělocvičně 4. ZŠ (jednat budeme ještě s MSD) - časy budeme muset využít ty, které budou k dispozici. Holčičí tréninky budou řešeny zatím formou soustředění - víkendů. Časy víkendů upřesníme v UT (po jednání s vedením 4.ZŠ). Holčičí soustředění budou zaměřena na výběr nových závodních týmů pro sezonu 2012.

 

....................................................................................................................................................................................................................................................

 

Všichni víme, že nás čeká "velké stěhování". Informace o přesunu, zahájení tréninků a pod. budeme postupně dodávat - zatím také víme jen málo. Vše záleží na jednotlivých krocích, které po sobě následují - takže každý den vánočních svátků budeme trochu moudřejší... :-)

 

Každopádně:

28., 29. 12. - velké balení, krabicování a krámování:  Pomocné ruce vítány, ale po dohodě. Pokud máte čas a chuť, nejdřív nás kontaktuje SMSskou, budeme se v Tančírně pohybovat různě a také tam není třeba mnoho rukou úplně najednou... (My tam zítra budem tak od 09:00, ale od 16:00 už určitě nee). Stejně vždycky raději napište. 28. kolem poledne bude Vláďa rozebírat šatní skříňky, ale stejně raději napsat...

 

Vítány jsou přepravky (raději je mějte podepsané), nebo velké i menší krabice či jiné přepravní boxy.

 

30.12. dopoledne - velký přesun ze staré Tančírny do skladu hned vedle nové tančírny. Vítány větší vozy a silnější ruce taťků a chlapů. :-) Čas bude upřesněn.

 

Všechny blbosti a staré ZTRÁTY A NÁLEZY do nové tančírny přesouvány nebudou! Ve vypsaných dnech je možné se dohodnout na návštěvě Tančírny. Prohlédněte si věci, zda vám něco nechybí. Také jsme žádali tanečníky, aby vyklidili svoje skříňky (ale ne všichni to udělali, tak se stavte). Spoustu krámů a dalších pokladů budeme také ve "Staré Tančírně" nechávat, takže se přijďte nejlépe 30. 12. porozhlédnout, kdo by co ze staré výzdoby, ale třeba i nábytku apod. chtěl. Po 31. 12. už nebudeme mít do staré tančírny přístup...

 

Zahájení tréninků v novém bude upřesněno. Každopádně musíme mírně poupravit tréninkový rozpis nové tančírny. Rozpis jsme připravovali o prázdninách po loňské sezoně - s jinou skladbou tréninkových skupin a tanečníků, než máme nyní. Dále s námi začali spolupracovat externisté, jejichž hodiny jsme v rozpise také neměli. Nový rozpis bude znám během několika dní - ale neměl by významě měnit týdenní harmonogramy dětí. Za způsobené potíže se předem omlouváme. Výsledkem by měla být větší kvalita tréninku, ale také větší pohoda dětí i trenérů. :-)

 

Diskusní téma: STĚHOVÁNÍ

Datum: 02.02.2012

Vložil: Anča N.

Titulek: Ztráta červeného hřebenu

Prosím vás jestli jste někdo našel červený hřeben na vlasy prosím doneste mi ho do tančírny na trenink.Předem moc děkuji.Anča

Datum: 27.01.2012

Vložil: cervinkovi

Titulek: jaja

Ahojky tady Luca.Kdyz se najdou nejake pohary n nebo medaile tak ke me.Ne fakt nejake popsane nebo reklamni papiry tak mi to dejte.Klidne po jedno.Cau na treninku Lucka Č.

Datum: 30.12.2011

Vložil: Krausova

Titulek: treninky

Ahoj. Takže tréninky v týdnu od 2.1.2012 ještě nejsou? Díky za odpověď. L :)

Datum: 29.12.2011

Vložil: Navrátil - Vokřálová

Titulek: stěhování

I my můžeme v pátek půjčit jednoho velkýho chlapa na stěhování. Jen tedy upřesněte hodinu. Klára

Datum: 28.12.2011

Vložil: kvapilovi

Titulek: charita oblečení

ahoj,
když cokoliv zbyde z oblečení ,tak ke mně:) vyperu a pošlu dál. mám kontakty na lidi, co za to budou rádi. klidně i záclony, deky, látky. nic nevyhazovat:) díky k

Datum: 27.01.2012

Vložil: cerv

Titulek: Re: charita oblečení

Ja ti dam moji celou skrin.

Datum: 28.12.2011

Vložil: Martina Ulrichová

Titulek: stěhování

Ahojky,manžel má v pátek dovču a hlásí se do služby na výpomoc se stěhováním. :-)) Martina Ul.

Datum: 27.12.2011

Vložil: Vyhlídalovi

Titulek: STĚHOVÁNÍ

S náma můžete počítat snad všechny tři dny (Michal tam bude určitě)... Zítra přijdeme trošku dýl (Michal samozřejmě včas :D ) a pak pomůžeme.. :)

Vyhlídalovi

Přidat nový příspěvek