Stravování v Liberci

04.09.2011 13:05

Stravování v průběhu mistrovství světa je možno řešit různě. Organizátoři nabízejí možnost využít hotelový raut a jídelnu, kde bude speciálně pro účastníky MS a jejich doprovod připraveno stravování formou rautu (jak obědy, tak večeře) v Zámeckém sklepení (dle vlastního výběru a v neomezeném množství). Výhodou je rychlé odbavení, nevýhodou cena. (polopenze - 170EUR, plná penze - 343EUR)

Neomezená konzumace jídla a pití formou švédských stolů za stejnou cenu.:-). Široká nabídka předkrmů, polévek, čerstvých salátů, teplých jídel, variant příloh, moučníků, zmrzlin, nealko nápojů.

 

Kromě výše uvedené nabídky  je možno využít možnosti konzumace hotových jídel v hodnotě 80,-Kč/jídlo. Výběr vždy ze dvou jídel (oběd,večeře). Doporučujeme rezervaci stravenek předem. Oběd a večeře se budou podávak v hotelové restauraci. Stravenky je třeba obednat dopředu o pořadatele a zaplatit při prezenci.

 

My doporučujeme stravování v nejrůznějších restauracích v Babylonu, kde se dá najíst velmi dobře a relativně levně. (např. 60Kč jídlo) a hlavně přivézt si s sebou dostatečné množství tekutin!