TALENTMANIA - NATÁČENÍ 30.7.

30.07.2010 09:00

Taneční klub CrossDance se probojoval do semifinále televizní show s názvem TALENTMANIE. Vedení klubu bylo přímo osloveno televizním štábem - který přijel až k nám a soutěžní formace a sólisty si natočil. Videa šla před porotu a ta v prvních červnových dnech rozhodovala, která startovní čísla z několika tisíců přihlášených postoupí do semifinále. Už ale víme, že prošla juniorská PINK SHOT.

 

Natáčení semifinálového kola pro PINK SHOT proběhne v hudebním divadle v Karlíně 30. července. Je třeba počítet s celým dnem - zahájení je již v 9 ráno, konec - až to skončí. :-) Jde o termín vprostřed prázdnin - potřebujeme co nejrychleji vědět, kdo je v dalekém zahraničí a nebude se moci dostavit. Pište do diskuze pod článkem...

 

O měsíc později - 30. srpna se do divadla vrátíme, bude se natáčet ROZHODNUTÍ POROTY. A o další měsíc později z 29. na 30. září se opět v Karlíně točí ROZHODNUTÍ DIVÁKŮ. Podle toho tedy myslíme, že postup do semifinále už znamená vysílání v televizi... :-)

 

POZOR:

Při registraci se musí všichni tanečníci prokázat jedním z těchto dokladů: občanský průkaz, pas, řidičský průkaz nebo rodný list! A tady to budou opravdu vyžadovat, takže nesmíte zapomenout!

Nezletilé osoby musí být v doprovodu rodičů nebo zákonného zástupce, popř.osoby s notářsky ověřeným zplnomocněním Nejspíš vyrobíme nějaké papíry a rodiče si budou muset dojít k notáři... :-( (a nebo jet s námi)

 

...další bude přibývat... 

 

Do diskuze pište svoji možnou účast nejen tanečníci z juniorské formace, ale i starší mládežníci - budeme muset formaci doplnit... :-)

Diskusní téma: TALENTMANIA

Datum: 28.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: odjezd

ODJEZD VLAKU 7:05 Z KOLÍNSKÉHO NÁDRAŽÍ - v Praze na Masaryčce jsme v 8:17, přesun do Karlínského divadla cca 15 minut. Jediná informace, kterou máme je, že máme být v divadle v 9:00. Dle informací mažoretek, které se natáčení účastnily, počítejte s celým dnem čekání. :-(
Pokud pojedou rodičové a doprovod -počítejte nejspíš s tím, že se nikdo kromě soutěžících nedostane do sálu.

Datum: 27.07.2010

Vložil: Radka Kovaříková

Titulek: Natáčení

Dobrý den,
nebyly by nějaké informace k pátečnímu natáčení? Jak děti jedou, v kolik mají kde být? Nebo se vše dozvíme až ve čtvrtek večer na tréninku?
Děkuji RK

Datum: 29.06.2010

Vložil: Berani

Titulek: Talentmania

Marťu přivezeme z Krkonoš. Budeme číst instrukce na webu.

Datum: 27.06.2010

Vložil: Giorgio

Titulek: notářsky ověřené zplnomocnění

Myslím, že by neškodilo, kdybyste všechny nezletilé zapisovali do společného zplnomocnění. Mnoho je přičin, kvůli kterým se na poslední chvíli doprovod nedostaví a dvě hodiny před vystoupením se těžko najde náprava.

Datum: 27.06.2010

Vložil: Naďa

Titulek: Re: notářsky ověřené zplnomocnění

To by bylo super - nevíš, jak to funguje? Něco jako, že nechám u notáře seznam a budu tam posílat rodiče? :-)

Datum: 21.06.2010

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Pink Shot

Míša a Julinka jsou k dispozici a počítáme s tím. J.V.

Datum: 21.06.2010

Vložil: Dario

Titulek: strašení

Jak jsem minule na tréninku strašil, že nevím jestli jsem volný, tak je to tak:(Jsem volný :)

Datum: 19.06.2010

Vložil: Patočkovi

Titulek: Talentmania

Aleš má termíny volné, je k dispozici.

Přidat nový příspěvek