Taneční soutěž - Hradec

21.09.2008 10:30

První soutěž v letošním školním roce čeká naše tanečníky v neděli 21.9. v Hradci Králové. Držíme palce Dáriovi a Adélce a Lukášovi a Žanetce v JUN I a Ondrovi s Míšou a Kubovi s Jůlinkou v JUN II. Pro Lukyho s Žanetkou je to první soutěž, oba páry z JUN I budou odvážně soutěžit i ve starší katergorii, Kubovi s Julčou chybí už pouhé jedno finále k zisku vyšší třídy, Ondrovi s Míšou i Dariovi s Adélou zbývá získat ještě finále 2. Držíme všem palce, ať je hradecká soutěž příjemným rozjetím do další soutěžní sezóny! Připomínám párům, aby se co nejdříve zaregistrovaly! A po soutěži napsaly své dojmy, zážitky, připomínky a výsledky do přidané diskuze!

 

fotogalerie

Diskusní téma: Taneční soutěž - Hradec

Datum: 22.09.2008

Vložil: Dajda

Titulek: Dojmi ze souteze v Hradci

V J2 jsme byli v semifinale 1. ale ve finale 4. a v J1 jsme byli v semifinale 2. a ve finale 3.
Me dojmy jsou dobre. Casove velice dbre zarizene... ale nejlepsi byl DORT ktery jsme vyhrali.

Datum: 22.09.2008

Vložil: Naďa - učitelka

Titulek: Re: Dojmi ze souteze v Hradci

Že byl nejlepší DORT - je fajn, já bych si užila i DOJMY s Y na konci!

Datum: 22.09.2008

Vložil: Milena Šl.

Titulek: Díky

Díky Nadě i Honzovi za duševní posilu všem soutěžícím při soutěži (pro každého měli povzbuzující slovíčka) a za krásnou fotodokumentaci.

Datum: 22.09.2008

Vložil: Honza

Titulek: fotky

Tak především všem moc gratuluji. V Jun II D postoupily do finále 3 páry ze 4 a ten jeden byl první nepostupující. Celé to korunovali Julča s Kubou druhým místem a Céčky! V Jun I D si vybojovali bronz Dário s Adélkou. Ale to jste sem všechno měli napsat Vy holoto jedna. Co já bych bez Vás dělal :-))) Tak jsem vám sem dal fotky. Na barvy moc nekoukejte, dělal jsem to do půlnoci - když to bude moc hrozný, tak to třeba ještě opravim. Váš maskot!

Datum: 21.09.2008

Vložil: julink@

Titulek: Dodatek k Infíčku

... já už jen dodám, že mám z toho ooobrovskou radost! Teď jsem ale po "náročném tancovacím víkendu" úplně mrtvá a už jdu spinkat, tenhle příspěvek už píšu v polospánku :)

P. S.
Doporučení všem:
Pořiďte si nějakého soutěžního maskota - my máme Honzu, a ten nám pokaždé přinesl štěstí :-)))

Datum: 21.09.2008

Vložil: Kuba

Titulek: Infíčko

V Hradci to dopadlo výborně, máme s Julčou "C" a máme v nich první bodík, protože jsme byli 7. - 8. z devíti. V DÉČKÁCH jsme byli druhý a dostali jsme dorta...Je fakt dobrej, ale do tréninku asi nevydrží...:-D

Datum: 21.09.2008

Vložil: Míša

Titulek: Re: Infíčko

Móóóc vám gratuluji. Úžasný :)

Datum: 19.09.2008

Vložil: Naďa

Titulek: přihlášení

Tak - vypadá to, že budou vyspány obě soutěže- JUNI i JUNII a že to bude moc pěkná soutěž! Doufám, že do Kolína přibude alespoň jedno Fko! :-)) A pak všichni koukejte napsat své dojmy!

Přidat nový příspěvek