Tom + Anička ZLATO, Zdenda + Miky 2x STŘÍBRO, Lukáš + Sophie 2x BRONZ

22.10.2011 15:17

Necelých 14 dní před MS jsou naši tanečníci nažhaveni a svoji taneční sílu ukazují i na párových soutěžích. Dnes se dařilo jak v Chrudimi, tak i v Táboře.

V juniorech I C se sešlo pouze 7 tanečních párů, a hned dva Crossáci skončili na bedně. Tomáš Jareš (1999) a Anička Nemčoková (1998) si na krásném chrudimském parketu vytančili svůj druhý návrh na B třídu a ZLATOU MEDAILI. Na to, že je to teprve jejich celkově 16. soutěž, je to velký úspěch.

Hned za nimi se STŘÍBRNOU MEDAILÍ na krku skončil další Crossácký pár - Zdeněk Petránek (1998) a Dominika Kozáková (1998). Tento pár spolu tančí teprve od letošního letního soustředění, a hned na sedmé společné soutěži získali svůj první návrh na B třídu. V kategorii JUN II C se sešlo 16 tanečních párů a jediní, kdo se z Kolína protančil až do finále byl opět Zdeněk s Dominikou. I ve finále zabrali a vyždímali ze sebe poslední síly a i ve starší kategorii obsadili 2. místo, získali STŘÍBRNOU MEDAILI  a svůj druhý návrh na B třídu.

 

Ostatní výsledky budou na www.csts.cz

 

V Táboře se uskutečnila taneční soutěž hobby párů. V kategorii JUN I se sešlo 20 tanečních párů a ve finále jsme měli všechny naše taneční páry. BRONZOVOU MEDAILI si vytančil mladý pár Lukáš Hubst (2000) a Sophie Machová (2002), kteří se od ledna připravují na registrované soutěže. Podle prvních zpráv hned za nimi skončil ještě mladší Jakub Navrátil (2001) s Luckou Červinkovou (2002), což je také veliký úspěch. A těsně za nimi ještě Tomáš Uxa (1999) a Bára Kvapilová (2001), což je v tak velkém počtu tanečníků také super. Všichni se nám poskládali hezky za sebou. Lukáš se Sophií svoje umístění obhájili i ve starší kategorii JUN II, kde mezi o mnoho vyššími a staršími tanečníky získali druhou BRONZOVOU MEDAILI. Kuba s Luckou byli ve dvojkách 5. a Tom s Bárou 6.

Všem registrovaným i hobby párům moc gratulujeme a přejeme hodně sil a trpělivosti i nadále...

 

 

 

 

Úspěchy v Chrudimi a Táboře

Datum: 24.10.2011

Vložil: :D Návod !

Titulek: Návod

!!!! VÍTE CO POZVEDNE PÁRY JEŠTĚ VÍC ??? ......PODPORA A PODPORA !! TAK PODPORUJTE, AŤ JSOU JEŠTĚ LEPŠÍ :D

Datum: 24.10.2011

Vložil: JIŘÍK VÁCHA

Titulek: GARTULACE VELIKÁ !!

Všem moc gratuluju za úžasný úspěchy jen tak dál ...
PS : makejte dál jak to jen jde !!!

Datum: 24.10.2011

Vložil: Ondra L.

Titulek: Gratulace

Moc gratuluji k úspěchu, ať se vám takhle daří i dál!! :)

Datum: 24.10.2011

Vložil: Miky

Titulek: Re: Gratulace

Děkujeme moc.

Datum: 23.10.2011

Vložil: Alena K.

Titulek: gratulace

Všem moc gratuluji a přeji další úspěchy.

Přidat nový příspěvek