Tom s Dominikou získali CÉČKA

05.02.2011 22:00

Na taneční soutěži ve Skutči si Tomáš Brant s Dominikou Kozákovou vytančili C třídu v latině. Naši mladí junioři na poslední návrh čekali poměrně dlouho - o to větší musela být jejich radost, když to ve Skutči konečně vyšlo. V JUNI I i JUN II skončili na 4. místě, nejlépe hodnocený tanec byl jive. Tom s Domčou se již učí paso doble, takže je třeba brzy uvidíme na nějaké céčkařské soutěži... Našim novým Céčkařům moc gratulujeme.

Svoji soutěžní premiéru si ve Skutči odbyli Tomáíš Jareš s Aničkou Nemčokovou. Ta sice tančí teprve od září, ale jejich výsledek nás velice potěšil. V JUN I se dostali do finále, kde skončili těsně za Dominikou s Tomem a porotce Pixa je dokonce hodnotil známkami 1,1,1,2, v JUN II skončili v semifinále (13/21).

Tomáš Hermann s Kačkou Weisserovou se ve JUN II dostali do finále, kde opět skončili jako první F0 na 7. místě. Porazili i několik návrhářů na C třídu. V hodnocení finálového vystoupení se objevovaly i známky 4, 2 a 1.

Všem třem párům moc gratulujeme!

 

V neděli 06.02. soutěžil Lukáš Bříza s Adélou Jakubů v Táboře. V taneční lize se poprvé dostali do finále, kde obsadili 6. místo. Také jim gratulujeme k bezvadnému výsledku.

 

Další výsledky najdete na www.csts.cz

Diskusní téma: Tom s Dominikou získali CÉČKA

Datum: 19.02.2011

Vložil: Kačka Weisserová

Titulek: Gratulace

Všem moc gratuluju:)

Datum: 06.02.2011

Vložil: Miky

Titulek: Gratulace

všem gratuluji!!

Přidat nový příspěvek