Tomáš + Anča B TŘÍDA, Standa + Majda 2 x ZLATO, Kuba + Aneta ZLATO, Lukáš + Sophie STŘÍBRO

11.02.2012 15:56

V sobotu 11. února se uskutečnila v Hradci Králové taneční soutěž, která se dle moderátorů stala kolínským mistrovstvím juniorů. :-) CrossDance měl na parketu 2 taneční páry v kategorii JUN I D, 3 páry v JUN II D a 4 páry v JUN II C.

 

JUN I D latina (Bělka + Bartošová, Hubst + Machová)

V soutěži startovalo 10 tanečních párů, do finále postupovaly 4 páry a oba kolínské byly mezi nimi. Standa Bělka (2002) s Majdou Bartošovou (1999) celé finále vyhráli a při vyhlášení si šli pro ZLATOU MEDAILI. Kromě zisku bodů a krásné zlaté medaile získali také svůj 3. návrh na C třídu. Lukáš Hubst (2000) se Sophií Machovou (2002) skončili těsně pod bednou (v Hradci pod schody) vítězů - na 4. místě.

 

JUN II D latina (Bělka + Bartošová, Hubst + Machová, Bellinger + Čmejrková)

V kategorii JUN II D se sešlo 16 tanečních párů a soutěžilo se na 3 kola. Do semifinále postoupily všechny 3 kolínské páry, do finále pak postupovalo párů šest. K naší radosti opět všechny 3 crossácké páry mezi nimi. A Standa Bělka s Majdou Bartošovou si opět šli pro ZLATO. Další desítky bodů a další návrh na C třídu. A hned za nimi skončil nejmenší pár celého startovního pole Lukáš Hubst a Sophie Machová. Kromě STŘÍBRNÉ MEDAILE si ze soutěže odváželi svůj první návrh na C třídu. Na 5. místě, tedy těsně za návrhem na C třídu skončili Filip Bellinger (1997) s Nellou Čmejrkovou (1999), kteří v Hradci startovali na své první soutěži.

 

JUN II C latina (Strnad + Čechová, Jareš + Nemčoková, Petránek + Kozáková, Brant + Pešková)

Na startovní listině soutěže juniorů C třídy bylo 8 tanečních párů. Postupový klíč do finále byly tedy pouhé 4 páry. Tři kolínské opět mezi nimi, Tomáš Brant s Marťou Peškovou skončili místo za postupem.

Ve finále se bojovalo o 2 návrhy na B třídu. A chtěly je všechny 4 páry, finále bylo silné a bylo na co koukat. Výsledky pak byly těsné. ZLATOU MEDAILI  a svůj druhý návrh na B třídu si z Hradce odvážel Jakub Strnad (1998) s Anetou Čechovou (2000) a hned za nimi se STŘIBRNOU MEDAILÍ na krku skončil Tomáš Jareš (1999) a Anička Nemčoková (1998). Ti ziskem 5. Fka získali také nejvyšší juniorskou třídu B. K zisku vyšší třídy Tomášovi a Aničce moc gratulujeme. Zdenda Petránek (1998) s Miki Kozákovou (1998) skončili těsně pod stupni vítězů, na 4. místě.

 

Všem medailistům gratulujeme a přejeme hodně sil a úspěchů i nadále, další výsledky párů:  na www.csts.cz

Diskusní téma: Tomáš + Anča B TŘÍDA, Standa + Majda 2 x ZLATO, Kuba + Aneta ZLATO, Lukáš + Sophie STŘÍBRO

Datum: 12.02.2012

Vložil: kvapilovi

Titulek: gratulaceeeee!

jste dobří:)
a anička konečně bé:)
tak šup šup ještě domča:)
k

Přidat nový příspěvek