Tomáš Jareš a Anička Nemčoková si vytančili C třídu

07.05.2011 19:51

Tomáš Jareš a Anička Nemčoková si dnes na taneční soutěži v Poděbradech vytančili C třídu. V JUN II D se protančili do finále, kde skončili sice až 4., ale k postupu do vyšší třídy jim chybělo jen pouhých 6 bodů, (všechna Fka měli nashromážděná). Tančili všechna kola skvěle a soutěž si užívali, ve finále pak byli úplně nejmenší, ale tanec je holt tvrdý sport. Tomášovi a Aničce moc a moc gratulujeme, nyní se zařadili do skupiny našich juniorských céčkařů, takže až dopilují paso doble, můžou zase vyrazit do boje... .-)

V JUN II D si svoji soutěžní premiéru odkroutil Tomáš Novotný, který se tanci věnuje teprve od podzimu - a na první soutěž si vedl bezvadně. I jemu s Anitou přejeme, ať se drží a ať vytrvají, příště to už určitě bude postup.

V JUN II C soutěžilo hned několik crossáckých párů - a bezvadná podívaná dneska byla třeba na Martina Vejtrubu s Denisou Sýkorovou, kteří bývají jinak dost nevýrazní - ale dnes předvedli, že to jde a že když zaberou, tak o sobě mohou dát vědět. Opravdu se nám dneska moc líbili.

Všem našim párům přejeme i nadále hodně sil a trpělivosti, výsledky najdete na www.csts.cz, rozbor soutěže s trenérem - na tréninku...

Diskusní téma: Tomáš Jareš a Anička Nemčoková si vytančili C třídu

Datum: 21.05.2011

Vložil: Kami Laura

Titulek: Gratulace

Milá Aničko, moc ti gratuluji

Datum: 08.05.2011

Vložil: Monča Šindelářová

Titulek: Gratulace

Moc gratuluju.

Přidat nový příspěvek