Víťa + Lucka 2x ZLATO, Filip + Nella BRONZ, Pepa + Natka ZLATO, BRONZ

02.06.2012 19:40

Na taneční soutěži v Chrudimi se našim párům opět dařilo. Největší gratulace patří Víťovi Piskačovi ( 1997) s Luckou Krausovou (1997), kteří si ve velké konkurenci v Chrudimi dotančili pro 2 ZLATÉ MEDAILE. Vyhráli jak soutěž v latinsko - amerických tancích, tak i soutěž standardní. V kategorii JUN II D latina startovalo 15 tanečních párů a Víťa s Luckou získali nejen zlatou medaili, ale také svoje 6. Fko. Za veliký úspěch bereme také jejich vítězsví v kategorii JUN II D standard. Kromě zlata si na své konto připsali také v pořadí již 2. návrh na C třídu.

 

Ve stejné kategorii (JUN II D latina) ve finále tančil i druhý crossácký pár - Filip Bellinger (1997) a Nella Čmejrková (1999). Ti k naší velké radosti prolomili

tradiční bramborové umístění a v Chrudimi vyšplhali na bednu. Filip s Nellou získali BRONZOVOOU MEDAILI a svůj první návrh na C třídu.

 

V hobby kategorii startoval Pepa Páral (2001) s Natálkou Krausovou (2001). V kategorii děti II svoji soutěži vyhráli a získali tak ZLATOU MEDAILI, v juniorské kategorii dotančili ve finále na 3. místo a na krk si přidali ještě MEDAILI BRONZOVOU.

 

Všem tanečním párům moc gratulujeme a držíme pěsti i dál... tuším, že zítra do Kladna :-)