Vyhlášení ankety NEJLEPŠÍ SPORTOVEC Kolína 2011

09.02.2012 19:00

HLASUJTE NA STRÁNKÁCH KOLÍNSKÉHO DENÍKU - můžete posílat hlas každou hodinu. 

 

Jako každý rok byla vyhlášena anketa o nejlepší sportovce Kolína. Za TK CrossDance jsme nominovali 7 dívek juniorského věku, které získali na MS medailová a finálová umístění v největším počtu disciplín. Jedná se konkrétně o tyto tanečnice:

 

Žaneta Zborníková (1997)

Kateřina Weisserová (1998)

Anna Nemčoková (1998)

Dominika Kozáková (1998)

Aneta Čechová (2000)

Barbora Kvapilová (2001)

Magdalena Bartošová (1999)

 

Všechny jsou zároveň MISTRYNĚ SVĚTA v synchro dance, I. VÍCEMISTRYNĚ SVĚTA v special couple dance, I. VÍCEMISTRYNĚ SVĚTA v latinoshow formacích a finalistky nebo semifinalistky MS v latinoshow minitýmech. Také I. VÍCEMISTRYNĚ ČR v special couple dance, I. VÍCEMISTRYNĚ ČR v synchrodance  a II. VÍCEMISTRYNĚ ČR v latinoshow.

 

Vyhlášení ankety se uskuteční dne 9. února od 19:00 v kolínském divadle. Všechny nominované tanečnice mají u vedení klubu vstupenku pro sebe a pro 2 osoby jako doprovod. Na vyhlášení budou oblečeny nejlépe do klubových souprav - a aby vypadaly jako tanečnice, prosím o soutěžní účes - tedy nahladko! Zatím nejlepší umístění TK crossDance mezi mládežnickými družstvy bylo 7. místo. Tak uvidíme, zda se nám letošním Libercem nepodaří posunout o příčku výše ...

Diskusní téma: Vyhlášení ankety NEJLEPŠÍ SPORTOVEC Kolína 2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek