Zdenda a Aneta získali v Hradci stříbro a bronz

24.04.2010 16:05

Zdeněk Petránek a Aneta Čechová neuvěřitelně zabojovali a kromě dvou medailí si z Hradce přivezli i 2 návrhy na třídu C. Gratulujeme!

Za smolaře by mohli být prohlášeni Kuba s Marťou, kteří byli zase ve finále a opět těsně za F-kem (4. a 6. místo), ale je to naopak - podávají stabilní výkon, skoro vždy jsou ve finále. Takže stačí vydržet, máknout a ono to přijde!

Do finále jedniček se dostali i Jenda s Majdou. Odvezli si krásné šesté místo, ale hlavně i díky nim byla polovina párů ve finále z CrossDance!!! A to je prostě pecka! Ve dvojkách pak přidali ještě desáté místo z 18 závodníků.

Tomáš s Dominičkou se dostali v obou kategoriích do semifinále a obsadili 7. a 9. místo. Skvělé je, že dokázali ve dvojkách víc zabrat a porazit Jendu s Majdou, kteří zase byli před nimi v jedničkách. Jó zdravá rivalita je super. Je skvělé, že jezdíte na soutěže v takhle velké partě a můžete se vzájemně povzbuzovat! 

Největšími bojovníky jsou Tom s Romankou. Přestože se jim zatím na soutěžích moc nedaří, nevzdávají to a bojují dál. Vím, že na to mají, jen se tím musí prokousat. A hlavně si ten tanec na soutěži užít a pak to půjde samo!

 

Doufám, že jsem na nikoho nezapoměl, případně Naďa ještě doplní - Vláďa už trénuje, tak snad bude mít Naďa zas trochu času i na webovky. Honza

Diskusní téma: Zdenda a Aneta získali v Hradci stříbro a bronz

Datum: 29.04.2010

Vložil: Petra P.

Titulek: Hradec

Naprosto souhlasím s Honzou, malí tanečníci byli super, neměli skoro žádný čas si vydechnout, ale zvládli to vcelku v pohodě. A opravdu chybí jen pár kroků a bedny a efka budou snad častěji. Všem přeji moc tanečních úspěchů. P.

Přidat nový příspěvek