Zdenda + Aneta STŘÍBRO a C třída, Jenda + Majda STŘÍBRO, Lukáš + Adéla STŘÍBRO, Kuba + Mar'ta BRONZ

19.06.2010 18:00

Předposlední soutěž letošní taneční sezony Crossákům opět přála. V kategorii JUN I D si Zdeněk Petránek s Anetou Čechovou vytančili C třídu. Ve finále skončili na druhém místě a získali tak kromě 6. Fka také posledních pár bodů. Nyní je čeká doladit paso doble a v září vyrazit do Céček. Nebudou ale možná sami - i dalším dvěma párům chybí k vyšší třídě už jen krůček. Jenda Semrád s Majdou Bartošovou si v kategorii JUN II D vytančili také stříbro a na kontě již mají 4 Fka a dostatek bodů. Kuba Strnad a Martina Pešková vystoupali na bednu pro změnu v jedničkách (3. místo) a i oni mají již přes 200 bodů a 4 Fka. Této dravé skupinky se drží také Tom Brant s Dominikou Kozákovou, kteří v současné chvíli mají Fka 2...  Jako první vlaštovka v juniorském standardu vyráží na parket Lukáš Bříza s Adélkou Jakubů. Ve standardu soutěžili teprve potřetí, ale hned mají 2 návrhy na C třídu. Dnes v Praze skončili mezi 15 tanečními páry na skvělém sříbrném postu. V hobbíkách pokoušel štěstí a síly Tomáš Jareš s Bětkou Smrčkovou. Ve své kategorii skončili 8. a ve starších JUN I dokonce 5. To je bezva, hlavně s ohledem na to, že se jela kombinace (W - Q - CH - Ji - Pol)

 

Všem tanečníkům moc a moc gratulujeme a přejeme hodně sil do KLADNA! Víme, že mladí latináři ty CÉČKA prostě chtějí :-), tak dělejte co můžete, ale kdyby to náhodou nevyšlo, nevěšte hlavu, v září na vás medaile určitě počkají... A pak doladíme sestavy a techniku a v lednu vyrazíme na MISTROVSTVÍ ČR do Ostravy! Jasný?!!

 

P.S. Super drb - Eliška S. má nádherné nové šaty! :-)

 

Diskusní téma: Zdenda + Aneta STŘÍBRO a C třída, Jenda + Majda STŘÍBRO, Lukáš + Adéla STŘÍBRO, Kuba + Mar'ta BRONZ

Datum: 22.06.2010

Vložil: Jitka Vyšatová

Titulek: Dravá skupinka

Dravé skupiny se nedrží jen Tom s Domčou, ale i Tom s Romankou. Vždyť v JUN I se oba páry umístnily na stejném místě a v JUN 2 Tom s Romankou skolnčili hned za Tomem a Domčou.
Je pravda, že Tom s Romčou nemají ani jedno Fko, ale v obou JUN byli lepší než pár, který má Fka 2 a 206bodů.
Jitka

Datum: 22.06.2010

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Dravá skupinka

A já se moc těším, až nám tu dravost také ukážou...
Na soutěži byly také mnohé další naše páry... :-))

Datum: 20.06.2010

Vložil: jiřík

Titulek: šaty

joooooooooooooooooooo sou nejjjjjjjjjj :)

Datum: 20.06.2010

Vložil: majda=P

Titulek: šAtY

musím uznat že ty Eliščiny nové FIALOVÉ šaty jsou váážně hoodně HUSTÝ!!!=D=O!!

Datum: 22.06.2010

Vložil: Eliška

Titulek: Re: šAtY

Děéék :D

Přidat nový příspěvek