ZLATO A STŘÍBRO na republikovém finále pohybových skladeb

16.04.2009 16:46

16.04. vyrazili Crossáci na celostátní soutěž o nejlepší pohybovou skladbu do Liberce. Soutěž se konala pod názvem " Liberecká žirafa" a navazovala na tradiční regionální kolo soutěže AŠSK v pohybových skladbách. Sice se v Liberci nesešlo příliš mnoho soutežících týmů, ale popravdě také v oblastním kole bylo letos tanečních i aerobických týmů méně. Nejdříve přišli na řadu Lemuři - a to tentokrát v netradiční sestavě - několik málo párů dětské skupiny doplňovaly holčičky z přípravky a malého HolkyDancu - žákyně 4. ZŠ. I když jsem se dopředu trošku obávala, aby svoji soutěžní premiéru zvládly, aby nevyšly z rytmu a vzpomněly si na všechny změny - musím jenom chválit. O výkonu starších mazáků nemluvím, ti už své dokazují na vystoupeních i soutěžích, ale výkon přípravky mě příjemně překvapil - všem vám to moc slušelo a zvládly jste to bezvadně. Chválím Ornelku, že držela holčičkám rytmus i malé prťky Denisku a Nikolku, že nikde nevypadly. 2. místo pak bylo skvělým oceněním - liberecký hip hop před vámi byl technicky vyspělejší - a mně konkrétně se tedy líbil moc i ten hip hop za vámi. :-) Vaše krásná žirafka bude umístěna v nějaké hezké vitrínce, aby vás podržela i příště...

Ve starší kategorii si skvěle vedli naši Andílci - je pravda, že tam moc změn nebylo - pouze nám ubylo několik tanečnic z jiných škol. Takže jejich vystoupení bylo opravdu doost dobré! I ohodnocení poroty - SKORO :-)) samé jedničky tomu odpovídalo. 1. místo z republikového finále pro 15 Angeles a obr žirafka se zlatou medailí a zlatým pohárem jede do Kolína a na ČTYŘKU. Také holkám gratuluji! Tak vidíte, ani plyšové uši jste si nakonec nemusely přišívat! :-)))

 

K vašemu chování, cestě a vůbec - mnooo - pokud je to na mně - tak já můžu opět jenom chválit. Podle mě jste byli bezvadní, hlídali jste si časy, prostor, vzájemně jste si pomáhali, pomáhali jste prckům a opravdu jste podle mě tleskali i ostatním týmům (vaše podpora Majdino týmu byla skvělá), ale znatelný byl i potlesk našemu druhému kolínskému týmu holčiček ze 4.ZŠ a já vám za to děkuju. Také nikde nezbyl bordel, ani v šatně, ani v autobuse - nikdo se nikde neztratil a nezapomněl a celkově jste byli úplně V POHO! Scéna v autobuse, která vám možná někomu zkazila radost z úspěšného tancování, byla podle mně úplně zbytečná a hlavně podle mě vůbec nebyla o vás! :-( Samozřejmě pokud bych se někdy dozvěděla, nebo slyšela, že jste se opravdu někomu smáli a někoho pomlouvali a znevažovali a chovali se jako NAMACHROVANÍ FRACCI - tak máte PROBLÉM! A veliký! A SE MNOU! Ale do té doby vás budu hájit a bránit nejen čest vaši, ale celého klubu, jehož jméno bylo špiněno... Tak doufám, že se ve vás nezklamu!

 

A pokud to náhodou čtou holčičky z HIP HOPu - tak vám gratuluji také, soutěžili jste proti týmům, které svoje tancování berou jako závodní sport a nejen jako zájmový kroužek jako vy. Vy trénujete maximálně jednou týdně, ostatní až 3x. A vaše letošní vystoupení se nám všem, kdo vás z Crossáků zná, zdálo nejlepší z toho, co jste zatím měli. Dokud to budete brát jenom jako kroužek, na který jednou přijdete a dvakrát ne - nejspíš se nikdy na nejvyšší příčky nedostanete. Ale to je jedno. Děláte to pro radost, tak si ji nenechte kazit! :-)

Naďa Eretová

Diskusní téma: ZLATO A STŘÍBRO na republikovém finále pohybových skladeb

Datum: 17.04.2009

Vložil: Petra Pešková

Titulek: Gratulace

Připojuji se k již proneseným slovům chvály, jste všichni super. A myslím, že vítězství (Angels) vás musí těšit o to víc, že choreografie i výroba kostýmů byla z velké části i vaším dílem. A moc mě mrzí, že jsem neviděla premiéru těch malých berušek z přípravky. Přeji vám spoustu dalších takových úspěchů!
Makejte, ať děláte svým trenérům jen radost!

Datum: 19.04.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Gratulace

Můžu potvrdit slova Nadi, že všechny holčiny byly úžasný a "šlapalo " jim to opravdu skvěle.

Datum: 17.04.2009

Vložil: Jiŕík vácha

Titulek: GRATULACE

moc vám gratuluji a moc vám to přeju jste moc šikovný

Datum: 17.04.2009

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Gratuluji

Moc všem gratuluji k úspěchu, za to jak makáte si odměnu zasloužíte. Je to samozřejmě i velká zásluha dospěláků - trenérů, takže gratulace i jim. Přeji ať vám to tancuje pořád líp a líp, protože jak říká Vláďa - vždycky je co zlepšit :) Jana V.

Datum: 16.04.2009

Vložil: Nerušilová Liběna

Titulek: gratulace

Moc Vám přeji ten úspěch, který jste měli, k tomu všeobecnou pohodu a perfektní organizaci, kterou máte díky Nadě zaručenou pokaždé. Jako rodič jsem vděčná za všechny zprávy, které Naďa tak aktuálně a pravidelně na stránky sepisuje. LN

Přidat nový příspěvek