Zlato, zlato a stříbro z Kutnohorského Groše

10.05.2009 18:59

Na letošním ročníku soutěže O Kutnohorský groš se sešel mimořádný počet tanečních formací na velmi vysoké úrovni. O to více nás těší úspěch našich tanečníků. V dětské kategorii jsme měli formaci s názvem: Já tak rád trsám, trsám. Děti roztleskaly sál a viditelně si užívaly celé svoje vystoupení. Hodnocení poroty přineslo první zlato pro CrossDance. Největší zásluhu na úspěchu mají především bravurní a živelné výkony děvčat. V juniorské kategorii skončilo Misto Giallo na druhém místě. I starší tanečnice by si mohly vzít příklad z Žanetina sólového příchodu na parket. Nejvíce obsazená byla kategorie dospělých. CrossDance zastupoval Kabaret a Phantom. Kabaret, který je spíše pódiovým a divadelním vystoupením, obsadil 7. místo, Phantom celou soutěž vyhrál. Zlato je pro tanečníky o to cennější, že porazili i některé neporažené soupeře z MČR SUT v Chrudimi. Také výkony našich tanečníků byly ale výrazně lepší než v Chrudimi (i když na čistotě a řadách budeme muset ještě hodně zapracovat). K celkovému hattricku chybělo opravdu málo - porazit TKG Hlinsko se opět nepodařilo :-)))

Diskusní téma: Zlato, zlato a stříbro z Kutnohorského Groše

Datum: 12.05.2009

Vložil: Honza

Titulek: Gratulace

Bylo to opravdu super a doufám, že o následujícím víkendu to bude ještě lepší. A proto vyhlašuji bojový pokřik: Dáme Hlinsko, dáme!!! Tak se do toho pořádně opřete!

Datum: 10.05.2009

Vložil: Miška J.

Titulek: Kutnohorský groš

Celý den tu čekám jak na trní,kdy že se tu objevý novinky z K.H. A jak sem si myslela jsou dobré....co dobré jsou výborné.....musim všechny pochválit....jste šikovní.....a těch pár chybiček se doladí. Velká gratulace ....

Datum: 11.05.2009

Vložil: Jenda S.

Titulek: Re: Kutnohorský groš

DÍK!

Přidat nový příspěvek