ZLATÝ OŘÍŠEK semifinále

07.10.2012 16:00

Children minitým (ČARODĚJKY / DRAČICE) postoupil do semifinále mezi 15 nadaných sólistů a týmů, kteří se úspěšně věnují nějaké zájmové činnosti. Tanečnice byly nominovány na základě svých úspěchů v posledních 2 letech. Ačkoliv se soutěžní tým mění - nominace se týkala children minitýmu - aktuálního v červnu 2012, konkrétně slečen, které se účastnily olympiády v Moskvě.

 

Jmenovité složení nominovaného týmu:

Adéla Bukačová, Sophie Machová, Lucie Červinková, Natálie Romportlová, Denisa Hulová, Oldřiška Neumannová, Valerie Matějková, Jana Berkela.

 

Semifinálové odpoledene středočeského oříšku se uskuteční v neděli 07. října od 16:00 v Říčanech. Na podiu vystoupí všech 15 semifinalistů - a porota nakonec vybere 3 nejlepší, kteří jednak získají pro svůj tým zajímavou podporu a jednak postupují do celorepublikového finále, které bude vysíláno v TV na Nový rok. Vystupovat můžeme s aktuální choreografií - takže to budou DRAČICE, ale ve složení: Adéla, Sophie, Lucie, Natálie, Oldřiška, Denisa, Valerie. (Jana i Martinka) budou vítány jako doprovod a host, Martina i jako náhradník.

 

Protože je choreografie v přípravné fázi na MS, je potřeba přidat trénink na ucelení a sjednocení týmu. (7 tanečnic + Martina se sejdou v neděli před odjezdem do Říčan - v 09:00 v tančírně. Trénink počítáme až do odjezdu - maminky prosím připraví obědovou i odpolední svačinu pro holky, počítám i s převozem auty, protože se uričtě budete chtít podívat.)

 

V Říčanech bychom měli být kolem 15:00 (oblékání, česání, líčení). Soutěžní přehlídka začíná v 16:00. Máme počítat s mimimálně 3hodinovým programem - až do vyhlášení. VSTUP RODIČŮ I OSTATNÍCH DIVÁKŮ ZDARMA. Další fanoušci vítáni. Takže zvěte kamarády, spolutanečníky apod., ať máte v sále podporu.

 

WEBOVÉ STRÁNKY (i s naším profilem a profily ostatních soutěžících)

 

Rozdávání kostýmů - čas upřesním po dodhodě s kostyméry. (Pokud neupřesním, tak v neděli při tréninku) 100Kč půjčovné s sebou

 

 

 

Diskusní téma: ZLATÝ OŘÍŠEK semifinále

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek