Soustředění - Vítkovice

28.07.2008 09:00

Aktuální zpravodajství z Vítkovic! Nově i VIDEO A FOTKY Z POSLEDNÍHO DNE! Taneční soustředění je za námi - zážitky zůstanou na celý život! Myslím, že to byla nejlepší akce, kterou jsme spolu zatím prožili. Za vedení mohu říct, že jsme pyšní na každého jednotlivce, který s námi byl a že všichni udělali velký kus práce! Moc si ceníme mláďat, která vydržela a ani necekla! Díky nepříznivým okolnostem jsme byli nuceni těsně před soustředěním úplně změnit koncept tréninků, myslím ale, že nakonec se ty probdělé noci vyplatily! :-) Místo nových sestav a variací do formace jsme zůstali u základních kroků, hlavně jsme se ale věnovali VÝRAZU tanečníků. Pro někoho bylo velice obtížné jít s vlastní kůži na trh - nejdříve ve skupinkách, potom v páru a nakonec sólově - všem to ale obrovsky prospělo a působivé a silné fotky vám to jistě ukázaly. O to složitější teď  bude znovu sjednotit celou taneční skupinu - ta část, která se soustředění zúčastnila, je dnes mnohem dál! Příště bude taneční soustředění povinné pro všechny členy závodní sestavy a výběrové formace - s největší pravděpodobností se uskuteční hned v prvních dnech prázdnin - počítejte s tím při plánování dovolených... :-))

 

Tak konečně jsme stáhli do počítače všechny 4 kazetky a tady je první ochutnávka:

klip soustředění Vítkovice 2008

foto: 19.7.2008

foto: 20.7.2008

foto: 21.7.2008

foto: 22.7.2008

foto: 23.7.2008

foto: 24.7.2008

foto: 25.7.2008

Diskusní téma: Zprávičky ze soustředění

Datum: 20.07.2008

Vložil: Naďa

Titulek: drby sobota

1. První noc začala pro některé až v sobotu ráno - i když velký holčičí pokoj dostal vynadáno ještě před půlnocí - P.S. Pan správce má krásný župan! .-)

2. Dominička Miky Kozáková je ďábel a v rumbových pózách (holkami důvěrně nazývaných "trapné kroucení") jednoznačně trumfla všechny velké

3. Malí kluci se ptali, jak dlouho tu budem, aby si případné mytí dobře rozvrhli a moc to nepřeháněli... (Vánoce jsou ještě daleko) :-)

4. Slepici na paprice s knedlíkem zdlábli k našemu velkému překvapení úplně všichni a první si šla přidat dvacetikilová kostřička Romanka s o půl kila težším Martinem H. :-)

5. Mateník vyhráli Lukáš Bříza a Adélka Jakubů - druhá byla Miky s Váchou a ostatní byli úplně zmatení, nejvíc tedy trenér a porota!

6. Těžkou jazzovou sestavu rukou nejlépe zvládla Anita, zadařila se taky Martinovi H. a Lukášovi B.

7. Všichni se zítra těší na běh do horských kopců vedený trenérem lyžařů zvyklým běhat několik kilometrů denně!

8. Holky se bojí bouřky a chtějí ke klukům na pokoj - smůla, holt budou statečné! :-)

9. Vácha se nechává česat malými holčičkami... (ale jinak je úplně normální:-))

10. K trenérovým narozeninám mu děti připravily noční bojovku - cestu po svíčkách - a navedly ho na ní tak, že sehrály scénku, že Vaněk s Jess zdrhli na rande do lesa... no skočil jim na to... :-) a jako velké překvapení ho pak čekala celá ta banda... Pěkní Dárečci - ale v sobotu si je zas vemete, jo? :-))

11. Míša Martínková má podle všech nejhezčí pyžámko!:-)

12. Dva dětské pokoje mají vl. koupelnu a záchod ... a trenérské pokoje NE! :-(

13. POkud čas a síly dovolí, nashle opět zítra... :-)) N.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Přidat nový příspěvek