CrossDance Show je za námi FOTO

12.12.2008 13:00

Kdo neviděl, o mnoho přišel. Celovečerní program tanečního klubu stál všechny mnoho úsilí a tvrdé dřiny - ale STÁLO TO ZA TO... :-))

Více později, jdu spát...

 

Jelikož jsem nafotil 1200 fotografií, tak jsme to nejdřív promazali. No na 600 a to budu stejně upravovat dva dny, takže zatím malá ochutnávka: fotogalerie

 

Tak jsou tu další fotografie. Jsou z generálky a najdete je v CrossGallery třeba tady. Prosím Jůlinku o postupné přiřazení fotografií k jednotlivým tanečníkům, děkuji.

 

A další nářez fotografií je z první poloviny představení.

A konečně i z druhé poloviny představení.

 

A video bude taky trvat delší dobu (točili jsme na dvě kamery a Naďa bude dělat sestřih), ale pár jednohubek (spíš chlebíčků) dám na youtube, tak se kochejte: Kabaret, 15 Angeles, Já tak rád trsám, trsám. A když se na YouTube zaregistrujete, tak můžete dávat vystoupením hodnocení a zvýraznit tak naše videa mezi ostatními :-)

Diskusní téma: CrossDance Show je za námi

Datum: 14.12.2008

Vložil: Iveta K.

Titulek: Latinotéka

Dobrý den,
musím Vám všem poděkovat za PŘEKRÁSNÝ čtvrteční večer. Přeji Vám všem hodně úspěchů, zdraví a všeho nej... do nového roku.

Datum: 14.12.2008

Vložil: Fanynka

Titulek: Latinotéka

Někdo si řekne:Dyť je to jen tancování,tancovat umí každý....ale málo lidí si asi umí představit,co do toho ti tanečníci vkládají.Už jenom jak dřou je obdivuhodné.Bylo to skvělé a těším se na další představení!

Datum: 13.12.2008

Vložil: Břízovi

Titulek: Latinotéka


Moc se nám to líbilo. Velký dík Nadě, Vláďovi, Honzovi i všem ostatním za jejich práci ppři přípravě a dětem za úžasný zážitek, který nám poskytly.

Datum: 13.12.2008

Vložil: Krčíková Barbora

Titulek: Latinotéka

Chci poděkovat trenérům Nadě, Vláďovi,Renatě a Honzovi za jejich píli, obětavost a pevné nervy na přípravě našeho vystoupení:-) Měla jsem sice trému ale překousla jsem to díky Vám. Byl to moc hezký večer a ještě jednou Vám moooooooooooooc DĚKUJU:-)))))

Datum: 13.12.2008

Vložil: Hana Krátká

Titulek: Latinotéka

Dobrý den, dovolte mi napsat Vám pár řádků.
Na Vaše vystoupení do divadla mě pozval můj synovec Jirka Vácha a já mu musím velice poděkovat.Byl to krásný zážitek. Nedá se jedním slovem vyjádřit jak úžasní jste všichni byli. Už vím proč to Jirku tak moc baví a proč je tak rád mezi Vámi. Jste bezva parta.
Moc jsme si užali tanečků , ale také vtipné zábavy a za to Vám patří dík. Všichni co jsme tam jen seděli a koukali co všechno dovedete, jsme ocenili vaši dřinu a nasazení. Můžete být na sebe právem pyšní.
Vám i vašim trenérům přeji mnoho tanečních úspěchů a krásné vénoce...

Datum: 13.12.2008

Vložil: Kuba

Titulek: Kolínský deník

Tak chci jen oznámit, že jsme v novinách, kdo si je nestihl koupit, tak sem dám alespoň odkaz na internetovou podobu článku. Jsou tak sice chyby v údajích, ale to nepřísluší řešit mně:P......https://kolinsky.denik.cz/kultura_region/kolin_crossdance20081212.html

Datum: 13.12.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Kolínský deník

Fíhaaa - hlavně ta škola, to mě bude stát hodně sil napravit! :-)

Datum: 12.12.2008

Vložil: Liběna Nerušilová

Titulek: představení

Hezký večer, nevím, jak bych co nejlépe pochválila včerejší vystoupení. Moc jsem si to užívala, obdivovala jsem kromě tanečníků, a dobrých nápadů i osvětlení, kostýmy, originální kartičky s programem......Mělo to opravdu vysokou úroveň, bylo to zábavné, bezvadně zorganizované. Myslím si, že mají naše děti / i my rodiče/ opravdu velkou kliku, že mohou být toho všeho součástí.

Datum: 12.12.2008

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Den poté....

Zdravím všechny,
je pravda co se tady už psalo, že děti jsou šikovné a dospělí, co s nimi trénují úžasní. Na včerejšek jsem se moc těšila a bylo to opravdu skvělé. Míša byl tak šťastný, že celou cestu domů mluvil jenom o tom jak kdo a co...a já, protože jsem byla v zákulisí, jsem věděla o čem mluví.... Viděla jsem nervozitu a radost i zklamání z nepovedeného (kterého bych si jako laik v obecenstvu VŮBEC nevšimla) a pomáhala jsem s rychlými převleky Míše M. a Terce V. a pak jsme s hrůzou trnuli, jestli Terezce ty špatně zapnutý šaty spadnou nebo jestli vydrží..... Viděla jsem některá představení z pohledu jiného než většina rodičů a rozhodně bych neměnila, protože jsem si užila i ty emoce ze zákulisí.
Dětičky jsou fakt skvělé a je jasný, že jak se rozrostla parta dětí, nemají to s nimi dospělí jednoduché, ale děcka to baví. To je na první pohled vidět. Přeji proto tanečním dospělákům N+H+L+R hodně sil do dalších hodin s našimi dětmi a děkuji za všechno, co pro ně a pro nás děláte.
Hodně úspěchů Vám i dětem Jana Vyhlídalová

Datum: 12.12.2008

Vložil: Petra Pešková

Titulek: Paráda

Musím se také přidat. Jedním slovem paráda. VŠEM velký dík za nádherný večer, za vším je vidět spousta práce všech, ale myslím, že výsledek stál za to a řekla bych, že si to užili nejenom rodiče a příbuzní, ale i samotní tanečníci.
Každý půlrok je vidět zlepšení a laťka už je dost vysoko, jsem zvědavá na letní latinotéku.

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek