CrossDance Show je za námi FOTO

12.12.2008 13:00

Kdo neviděl, o mnoho přišel. Celovečerní program tanečního klubu stál všechny mnoho úsilí a tvrdé dřiny - ale STÁLO TO ZA TO... :-))

Více později, jdu spát...

 

Jelikož jsem nafotil 1200 fotografií, tak jsme to nejdřív promazali. No na 600 a to budu stejně upravovat dva dny, takže zatím malá ochutnávka: fotogalerie

 

Tak jsou tu další fotografie. Jsou z generálky a najdete je v CrossGallery třeba tady. Prosím Jůlinku o postupné přiřazení fotografií k jednotlivým tanečníkům, děkuji.

 

A další nářez fotografií je z první poloviny představení.

A konečně i z druhé poloviny představení.

 

A video bude taky trvat delší dobu (točili jsme na dvě kamery a Naďa bude dělat sestřih), ale pár jednohubek (spíš chlebíčků) dám na youtube, tak se kochejte: Kabaret, 15 Angeles, Já tak rád trsám, trsám. A když se na YouTube zaregistrujete, tak můžete dávat vystoupením hodnocení a zvýraznit tak naše videa mezi ostatními :-)

Diskusní téma: CrossDance Show je za námi

Datum: 12.12.2008

Vložil: Ála Váchová

Titulek: Super

Opravdu se musím také přidat,bylo to super...super .......děti úžasný,ty prckové no paráda.Jíra byl teda vyřízenej ,ale šťastnej jak to vše dobře dopadlo.Vláďo,Naďo a Honzíku opravdu díky za krásný večer a co pro děti děláte ......


ahojky Ála

Datum: 12.12.2008

Vložil: Lucka Šimůnková

Titulek: přidávám se:-)

Jestli je něco v mém synkovi zatím ještě nevím. Ale jako motivace to bylo perfektní.

A i já jsem si to moc užila ... tímto se omlouvám paní co seděla přede mnou za občasné kopance... rytmus byl nakažlivý :-)

Datum: 12.12.2008

Vložil: Líba Říhová

Titulek: Super

Jinak se to nazvat nedá. Bylo to prostě SUPER. Všem velikánský dík za krásný večer a před trenéry "klobouk dolu". Vůbec jsem netušila, že v tom mém synkovi něco takového je:-)

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek