Lukáš a Žaneta CÉČKA

18.01.2009 15:00

Lukáš a Žaneta rozšířili řady našich céčkařů, když doplnili poslední chbyějící body na soutěži v Rakovníku. V kategorii JUNIOR IID skončili druzí, hned za tanečníky ze Slovenska - a do Céček vstupují přesně s 200 body a 6 Fky. Doufejme, že se jim bude stále dařit, že jejich paso osloví porotu stejně tak jako ostatní tance a že jim vydrží jejich pověstná energie a výraz. Jako první zkusí svoje možnosti i v taneční lize, kam se ziskem Céček v tak nízkém věku zařadili a pokud jim tréninkové nasazení a chuť vydrží - možná je na podzim čeká i mistrovství republiky (nebo nějaká velká open soutěž).Radi bychom, aby za nimi vyrazily i další čerstvě zargistrované malé páry - všichni ví, že je to jen na nich.

Na soutěži v Hradci poprvé mezi registrované vyrazila Míša Martínková s Kubou Říhou - a i přes to, že je velký počet párů trochu znervóznil (a pokud znáte Kubu s Míšou, tak víte, že to není žádný problém) podařilo se jim postoupit do druhého kola. Příště se pokusíme ještě on prá míst výše...

V Céčkách dospělých jsme měli Míšu Jindřichovou s Jirkou Crkalem a jejich vystoupení v prvním kole bylo asi velice dobré, protože z něj postupovali na finálovém místě. Druhé kolo se ale nějak nezadařilo a Jirka s Míšou vypadli.

Všem tanečníkům, kteří se tento víkend vydali na soutěže gratulujeme a přejem hodně úspěchů.

 

Rakovnický deník 20.1.2009 - Lukáš a Žaneta na soutěži

Diskusní téma: Lukáš a Žaneta CÉČKA

Datum: 25.01.2009

Vložil: .....

Titulek: Žanetka

No prostě good....Fakt supr Žáňo...

Datum: 26.01.2009

Vložil: Žáňa

Titulek: Re: Žanetka

Díky ti pětitečko ..... :-)

Datum: 19.01.2009

Vložil: nekdo

Titulek: žaneta

jeziči se tak vespe všude pořád žanetko ty si dobrá a samy takovy keci

Datum: 19.01.2009

Vložil: Naďa - pro "někoho"

Titulek: Re: žaneta

Opět se slyšíme, ty jsi sem už psala Beruško viď? Tenkrát jsem to smazala (příspěvek byl vulgární), dnes tě nechám v té ostudě vymáchat...
Protože naprosto všem je po přečtení tvého příspěvku jasné, že jediné o co jde je závist! Ano Žaneta a Lukáš JSOU dobří a jsou dobří hlavně proto, že tvrdě trénují. A pokud jsou dobří i v jiných oblastech jako je škola, lyže, recitace, sport a jsou oblíbení u ostatních - chápu, že tě to může mrzet. Hlavně v případě, že ty nejsi! Moc ti za celý klub přeji, aby se to změnilo a aby jsi našla alespoň něco, v čem se ti bude dařit! :-))

Datum: 13.02.2009

Vložil: Jana V.

Titulek: Re: Re: žaneta

Až teprve dneska jsem si přečetla, co napsal NĚKDO o Žandě....Neďa má pravdu: oba jsou s Lukášem dobří. Nelíbí se mi, že o nich (a hlavně se to asi týkalo Žanetky, že?) píšeš takhle ošklivě. Kdyby nebyli dobří, tak by to poznali i porotci na soutěžích a věř mi nebo ne, nehodnotí to jenom jeden člověk, ale je jich tam víc a na každé soutěži je jiná sestava porotců, tak si prosím uvědom, že není nic hezkého na tom, jak ses tady vyjádřil(a) o těch, co něco dobře umí. Pokud chceš být lepší než ona, tak pro to něco dělej, ale věř mi, že se závistí daleko nedojdeš a jenom tebe to bude trápit. Oni mají oba dva zázemí lidí, kteří je mají rádi, fandí jim a někdo jako ty - ještě k tomu když se ani nepodepíšeš - nemůže nikoho z nich rozházet!!! Co říct závěrem? Pokud si stojíš za svým názorem, tak se podepiš, nebo ho řekni před všemi nahlas a uvidíš, jaká bude - na tvé hnusné poznámky - odpověď jejich kamarádů a vlastně i soupeřů. Všichni, co umí podpořit ostatní i když sami neuspějí, to jsou kamarádi. A ti dělají tu správnou partu... Život není jenom o tancování, ale to asi pochopíš až dorosteš a třeba si to pak uvědomíš a možná tě to bude i mrzet, ale pochybuju, spíš ne. No jo, komu není rady, tomu není pomoci.
Vzkaz pro Lukáše a Žanetu: nebuďte smutní z jednoho nedozrálého človíčka, třeba někdy pochopí, že závist není dobrá kamarádka. Hodně dalších úspěchů Jana Vyhlídalová

Datum: 18.01.2009

Vložil: Zborníkovi

Titulek: Soutěž a Gratulace

Jsme moc rádi a velice děkujeme za každou gratulaci i ocenění naší dcery.
Také gratulujeme k umístění a postupu do třídy C. Vážíme si toho, že dcera je součástí dobrého klubu a pomáhá s novou krví a větrem v zádech budovat jeho úspěchy. Žanetce s Lukášem, všem tanečním párům a celému klubu, přejeme stoupající úspěchy a chuť do práce, která vás všechny hlavně bude bavit.
Gratulace a poděkování patří samozřejmě také trenérům a vedení, bez kterých by takové úspěchy klubu nebyli.

Datum: 18.01.2009

Vložil: Lukáš + Břízovi

Titulek: dík za gratulace

Děkujeme všem za gratulace - trenérům i fanouškům (místním i přespolním).
Lukáš se Žanetou se už těší na nové odvážnější sestavy pro "C"-čka a na PASO obvzláště :-). ... snad se bude i nadále na soutěžích tak dobře dařit.

Datum: 18.01.2009

Vložil: Naďa a Honza

Titulek: soutěž

Také gratulujeme mláďatům k céčkům a také si ceníme povzbudivých slov! Někdy je toho nad hlavu a pak takováhle slova pomůžou pokračovat v tom našem shonu dál... :-)

Datum: 18.01.2009

Vložil: Miky

Titulek: gratulace

gratuluji a přeji další úspěchy v taneční třídě C

Datum: 18.01.2009

Vložil: Vláďa

Titulek: Gratulace...

Ahoj Lukáši a Žanetko...
...velice a velice Vám gratuluji, pěkně jste tu Vaši kategorii vzali hopem.
Takže jedním slovem PARÁDA - a jde se na PASO:-)

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek