Lukáš a Žaneta CÉČKA

18.01.2009 15:00

Lukáš a Žaneta rozšířili řady našich céčkařů, když doplnili poslední chbyějící body na soutěži v Rakovníku. V kategorii JUNIOR IID skončili druzí, hned za tanečníky ze Slovenska - a do Céček vstupují přesně s 200 body a 6 Fky. Doufejme, že se jim bude stále dařit, že jejich paso osloví porotu stejně tak jako ostatní tance a že jim vydrží jejich pověstná energie a výraz. Jako první zkusí svoje možnosti i v taneční lize, kam se ziskem Céček v tak nízkém věku zařadili a pokud jim tréninkové nasazení a chuť vydrží - možná je na podzim čeká i mistrovství republiky (nebo nějaká velká open soutěž).Radi bychom, aby za nimi vyrazily i další čerstvě zargistrované malé páry - všichni ví, že je to jen na nich.

Na soutěži v Hradci poprvé mezi registrované vyrazila Míša Martínková s Kubou Říhou - a i přes to, že je velký počet párů trochu znervóznil (a pokud znáte Kubu s Míšou, tak víte, že to není žádný problém) podařilo se jim postoupit do druhého kola. Příště se pokusíme ještě on prá míst výše...

V Céčkách dospělých jsme měli Míšu Jindřichovou s Jirkou Crkalem a jejich vystoupení v prvním kole bylo asi velice dobré, protože z něj postupovali na finálovém místě. Druhé kolo se ale nějak nezadařilo a Jirka s Míšou vypadli.

Všem tanečníkům, kteří se tento víkend vydali na soutěže gratulujeme a přejem hodně úspěchů.

 

Rakovnický deník 20.1.2009 - Lukáš a Žaneta na soutěži

Diskusní téma: Lukáš a Žaneta CÉČKA

Datum: 18.01.2009

Vložil: Max7

Titulek: soutěž

Dneska na soutěži v Rakovníku jste nás ohromili! Gratuluju k vyšší třídě, dneska jste každopádně měli vyhrát! Hned po soutěži jsme si našli váš klub a vaše internetové stránky a KLOBOUK DOLU! Nikdo o vás nic neví, jméno klubu nikdo neslyšel - a pak TOHLE! Taneční svět už dlouho potřeboval novou krev s větrem v zádech... přeji vám i vašemu klubu hodně sil, štěstí a úspěchů!
P.S. Kde všechny ty kluky v době počítačové lenosti berete? :-)

Datum: 18.01.2009

Vložil: Trenérský...

Titulek: Re: soutěž

Děkujeme Vám velice za tyto řádky. Je to pro nás veliké povzbuzení a velice hezky se to čte. Takové ocenění nám dodává i sebedůvěru, že to co děláme má smysl. A snad už to nebude dlouho trvat a ten taneční svět o nás bude vědět více.
P.S. ...a ohledně těch kluků ? - je to tedy fuška, ale kdo by odolal těm našim panenkám. Stačí když přijde klučík jednou a už je náš! :-)
...a ještě jednou děkujeme za příjemné počtení!

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek