Maruška v nemocnici

05.02.2009 18:29

Maruška Ryšánková si na lyžích zlomila nohu, leží v nemocnici v Hradci a v nožičce má dva šroubky. Můžete jí sem psát nějaké milé vzkazy, ať jí není smutno a ať jí trochu zvednete náladu - bude trvat pár měsíců, než zas bude s náma hopkat v plné síle... :-(

 

p.s. A DÁVEJTE NA SEBE PROSÍM  BACHA!

Diskusní téma: Maruško AHÓOJ

Datum: 07.02.2009

Vložil: Lukáš

Titulek: ...

Přeju ti aby se ti to rychle zahojilo.Vím,jaký to je,mít zlomenou nohu.Znám to z vlastní zkušenosti(ještě když jsem lyžoval,měl jsem úraz na ledovci).

Datum: 07.02.2009

Vložil: julink@

Titulek: Ach ty neposedné nožky!

Chudáčku Maruško, vydrž to s tou zlobivou nožičkou :) A nebuď smutná, za chvíli budeš určitě zase plná energie!

Datum: 07.02.2009

Vložil: Eliška

Titulek: ...

Ahoj Maru, jak se ti to prosimtě stalo?? Vždyť sme se ještě před pár dny viděli na horách na sjezdovce a ty už ležíš v nemocnici. Tak ať tě nožka nebolí a hoodně brzo se nám uzdrav:D Měj se!!

Datum: 07.02.2009

Vložil: Miky

Titulek: Marušce

Ahoj Maruško,všichni doufáme že se brzy uzdravíš a budeš zase skotačit na parketě.Je smutné že nejedeš do Itálie a slibuju, že ti to alespoň všechno natočíme nebo přivezeme medaile.Držíme ti palečky,aby tvoje nožičky brzy s námi tančili.Až budeš doma přijedu se podívat.A kdyby jsme nepřivezli ani ty medaile tak ti něco koupíme na památku.

Ahoj Miky!!!!!

Datum: 07.02.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Marušce

Cooože? Kdože to slibuje medaile??? Já ti dám Mikule jedna! Tak to teď na parketu vypustíte duši, když chcete medaile! :-)

Datum: 07.02.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Re: Marušce

Sen je sen, ale snít se má. Nyní je za Maruškou v Hradci tak jsem zvědavá, s jakou přijede. Povzbuzení je potřeba. Ve skrytu duše každý touží po medaili, to musíš Naďo uznat, že by to pro všechny bylo povzbuzení do další práce...a pýcha trénerů by byla taky určitě vidět.

Datum: 09.02.2009

Vložil: Jana V.

Titulek: Re: Re: Re: Marušce

Ba, pravdu díš, snít se má. Děti si Itálii užijí tak jako tak a pro Marušku koupíme něco italského, aby si připadala, že tam byla s náma. Tak Maru, nebuď smutná a mrzutá, protože s tím si nepomůžeš. Spíš si hodně čti a uč se, ať nezůstaneš pozadu s učením. Do tancování skočíš až budeš zdravá, nic ti neuteče, to se neboj.... Měj se a uzdravuj se co nejlíp. Jana V.

Datum: 06.02.2009

Vložil: Ryšánci

Titulek: Maruška

Maruška všechny moc pozdravuje a myslí na vás,hned jak bude moc příjde se podívat na trénink.Jinak neustále pláče,ptotože nechce mít zlomenou nohu,strašně chtěla do Itálie,ale bohůžel osud chtěl jinak.Myslím že je statečná a bude bojovat i když jí čeká ještě jedna operace.Marušká je tvrdá na sebe,tak věřím,že bude na sobě makat,aby se co nejdřív vrátila k vám .tak pa všichni

Datum: 06.02.2009

Vložil: Zdenda

Titulek: Móóóóc zdravíčka


Ahoj Maruško, ať tě ta noha moc nebolí a rychle se uzdrav. Všichni Petránkovi na
tebe myslíme a posíláme moc pozdravů:-)

Datum: 06.02.2009

Vložil: Kačka Z

Titulek: Pozdrav do Hradce....

Ahoj Maruško,
brzy se uzdrav a koukej přijít na tréninky...alespoň na "koukačku"...
Všichni Ti držíme pěstičky, aby tě to nebolelo...Doufám, že budeš brzy doma
z nemocnice.
Tak papa........
Kačka Zajícová

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek