SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

28.06.2009 10:51

    Tak je to konečně tady! Začalo soustředění ve Vítkovicích. V diskuzi pod tímto článkem budou nepravidelně přibývat informace a drby o vašich dítkách. Vítany jsou samozřejmě i Vaše vzkazy a reakce. Když se to povede, tak budou i fotografie.

 

Honza

 

II. turnus

5.7. dopoledne   5.7. odpoledne

6.7. Taneční slalom

7.7. 

10.7. dopoledne   10.7. odpoledne

11.7.

12.7.

 

I. turnus: 

28.6.

2.7.

2.7. večer

3.7.

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

Datum: 12.07.2009

Vložil: Vláďa

Titulek: Re: soustředění

Již začínám dospávat Miško:-)))

...a na to p.s. jsem se Tě chtěl zeptat před odjezdem z Vítkovic, ale zapomněl jsem:-)))
Takže jsem rád, že příště už se nebudeš bát improvizačních sólovek a dalšího, a že je budeš všude jen vřele a vřele doporučovat:-))):-))):-))))
P.S.1 ...a modřiny určitě už brzy zmizí, ale padačky už budeš umět vždycky:-)))
P.S.2 ...a tančírna je fakt super vymalována - a Kozákovic rodina ji velebila fakt úžasně!!!

Datum: 13.07.2009

Vložil: Miska J

Titulek: Re: soustředění

jo soustředění se povedlo....až na pár věcí. Moc mě to s váma děti bavilo.

Datum: 10.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: páteční lov

Honza právě loví kyselé ksichtíky vašich dítek - fotí jako ďábel, úlovků bude spousta! (ale vždycky se takhle netváří, někdy jim to i fakt sluší! :-))

Např. včera večer, kdy zkoušeli líčení na džungli, na show, na soutěže - barviček jak pro indiánský kmen, a kupodivu potřebovali zkoušet jak holky, tak kluci... Večerní soutěž, kdo zmatlá rtěnkou čelo nejvíce lidem - byla také velmi podařená! Myslím, že vyhrál Vácha a Martínková - ale Martínková podváděla, slibovala hory doly, úklid, hlídání dětí apod. - a obarvila čelo i Vláďovi a panu Břízovi! :-))

Kyselých ksichtů přibývá, únava roste, Honzovi začínají přrezdívat paparazzi! :-)

Datum: 10.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Klimatizace v tělocvičně

Ahoj všem....
klimatizace již funguje, umíme zapínat i vypínat, v neděli informace předáme...takže šlape, aby nám uschly zdi. Odpoledne pokračujem v boji s malováním...a světe div se, vyhráváme. Palmy již skoro nejsou vidět, cihličky taky ne a dneska to odnese ještě ten příšerně modrý bar.
Je vidět, že se tam určitě nenudíte a to je dobře. Užívejte si dál...máte to už za pár......
Ahoj v neděli

Datum: 10.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Klimatizace v tělocvičně

Vy nejste Kozáci, ale Superkozáci! :-) Odměna nemine, Chudák Tomík bude do Vánoc muset nadřít minimálně tak na céčka! :-) Elasťáčky prý Vláďa Dominičce ušije a kolínka určitě pofouká... :-))

Datum: 10.07.2009

Vložil: Polajda

Titulek: FíhAaaa

Ahojec!!!
Koukám že se tam vážně nenudíte-ba naopak=)Takových zážitků co se tady člověk dočte-to neni snad ani v ROBINSONOVI =D
No,už to máte za pár a doufám, že až přijedete tak mi někdo bude vyprávět všechny zážitky z celýho soustřeďení:)
Všem mooooooc pusinek=*ještě nějaký ty síli aby ste ten zbytek soustředění pořádně domakaly a taky vééélikou hromadu pozdravů a užijte si ten zbytek jako ty předchozí dny:)

Mějte se moc hezky papa=)

PS.:díky Nadě za zprávičky =)=)=)

Datum: 10.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: FíhAaaa

Polajdo, ty základní kmroky můžeš s námi cvičit i doma v obýváku! :-)))

Datum: 10.07.2009

Vložil: Polajda

Titulek: Re: Re: FíhAaaa

No,v obýváku neni místo,ale koberec v pokojíku bude asi potřeba vyměnit,jak trénuju....někdy se mi i mamka diví co dělám tak dlouho zavřená u sebe v pokoji =)

Datum: 10.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: pátek

Opět trénink... (pro změnu) ale včera se odpoledne odpočívalo, takže síly obnoveny! :-) Někdo tedy pilně připravoval džungli nebo židle nebo párové show - ale někdo se válel v postýlce a relaxoval úplně naplno! Holky ze TROJKY uklízely... a uklízely ... a uklízely a dá se říct, že i uklidily! Ale byla to šichta! Teď už nejsou nejvíc prasátkovým pokojem - ale ony se nedají a svoje kralování zase odpoledne zajistí!
Crossáčata dostala velkou trampolínu - takže hopkají a hopkají - snad se nám ty kotníčky trošku zpevní! (Šmachtaj teda holky v latinkách ostošest!)
Honza spí na trampolíně - jeho kotníčky ale asi zpevněné nebudou! Děti jsou hodné... že by to bylo únavou? :-)
Večer se podával dlouho očekávaný banán! A celkem bez keců - jen ty podivné kousíčky, které v banánku plavou, se dětem nepozdávaly! Ale vypil každý! Ve vybíjené a přehazované nám ukázali, že raději snad aby zůstali u tance, že míčové sporty k jejich přednostem nepatří - ale užili jsme si to! Opět se kvůli počasí nedaly opékat vuřty! Ale super vajíčková pomazánka, bochník chleba a 3 melouny to napravily. Připravte si doma hodně jídla, děti mají rozjedeno, papkaj nám tak 6x denně.
Dario a Lukáš mají vyrobený krásný oštěp a sekerku, dneska bude soutěž v DŽUNGLI! Figura s názvem KOLO, kterou vytvořil choreograf Jirka V. vypadá velice eroticky, ale je to prý opravdu kolo. (Ty parohy na Jirkově hlavě jsou ŘIDÍTKA :-)) První hodina je ale opět věnována základním krokům - děti jsou nadšené a volají JEŠTĚ JEŠTĚ a když vidím ty křivé nožičky před sebou, tak asi budou vyslyšeny! Honza stále zpevňuje kotníky...
Lenku kousla blecha... teda asi! :-) a včera byla s Míšou M. na masáži v hotelu Jasmín. Vláďa jim předpovídal stokolivého maséra - a přišla stopadesátikilová masérka - ale prý úžasné! Ani ostataní masáže neflákají - každý večer se prostřídají holky na klucích a kluci na holkách a mylsím, že si to užívají obě strany. (Pro starostlivé maminky - masírují si pouze záda) (Zatím. Stehýnka je prá také začínají bolet :-))
Další kolo základních kroků a omezených figur - jupíííí! :-)

Datum: 09.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Tělocvična

Hlásím se s aktualitami s tělocvičny
.....kuchyňka vymalována......... a uklizena,
......místnost, kde j
........klubovna, což jistě potěší Míšu M. uklizena a Miky ti vzkazuje, že jí bolí kolínka jak podlahu "šůrovala pěkně na kolenou "(zničila si tepláčky).
Dle slov pana MALÍŘE bude tělocvična určitě do neděle vymalována. Tak jak makáme my na Vašem hnízdečku, tak věřím,že Vy makáte sami na sobě na soustředění. Zamlouvám si DVD ze soustředění "velkých" malý mám i s "hororem". prosím nesestříhat, ať se pobavim.Hlavně tu báječnou středu!!!!!!!! Zatím se mějte fajn a užívejte si.
P.S. Pro Honzu ...... Petr bude na 9 hodinu v tělocvičně......

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek