SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

28.06.2009 10:51

    Tak je to konečně tady! Začalo soustředění ve Vítkovicích. V diskuzi pod tímto článkem budou nepravidelně přibývat informace a drby o vašich dítkách. Vítany jsou samozřejmě i Vaše vzkazy a reakce. Když se to povede, tak budou i fotografie.

 

Honza

 

II. turnus

5.7. dopoledne   5.7. odpoledne

6.7. Taneční slalom

7.7. 

10.7. dopoledne   10.7. odpoledne

11.7.

12.7.

 

I. turnus: 

28.6.

2.7.

2.7. večer

3.7.

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

Datum: 09.07.2009

Vložil: Zborníkovi

Titulek: pozdrav Všem,Vláďovi gratulace a vzpomínky na Žáňu

Moc všechny zdravíme a přejeme hezké prožití Vítkovického soustředění.
Také se přidáváme k velké gratulaci pro Vláďu.
Žanetko pro tebe posíláme hóóódně pozdravůůů, vzpomínek a móóóc pusinek.
Píšeme Ti,že na Tebe myslíme a už se na Tebe těšíme.(na mobil nemáš čas,viď)
Jsme rádi i za těch málo fotek,na kterých se usmíváš a chválíme jak je vidět i za pitného režimu.Jídlo tam prý je také dobré,tak doufáme,že nám i povyrosteš.
Také čteme výsledky v soutěžích a tvé počínání si jistě zaslouží chválu.
Makat na soustředění se vyplácí a doma určitě vymyslíme odměnu.
Vypadá to,že jste dostatečně vytíženi a o nočním klábosení není slechu.
Tak jak jsme domluveni nebudeme moci pro Tebe přijet,tak nebuď smutná a doma se budeme moc těšit a vynahradíme si to příště.Lubošovi a Ivě děkujeme.
Tobě,vedení a všem pomáhajícím přejeme fajnové zakončení letního soustředka.

ps:Daneček počítá kdy už,kdy už se vrátíš,aby ti dal ochutnat novou zmrzlinu. Na pejska pořád myslí a mi už také. Pa Táta,Mamka,Dan.

Datum: 09.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: středa a čtvrtek

Hlásím se opět po dvou dnech - nebyl počítač, Honza makal v Kolíně... takže máme se stále dobře, dětičky jsou unavené a čím dál tím lépe spinkají, docela tvrdě makají - neflákají se, jen trošku remcají, ale v normě - a banán stále ještě nepoznaly! :-)

Včera dopoledne byl asi nejtvrdší trénink - šlo o fyzičku, krátké přestávky a 3 hodiny tance v tempu. Ale nové sestavičky to vyvážily a Phantom na konci ukázal, že Crossáci jsou nejlepší unavení! :-)

Polední klid se nesl ve stylu "pssst, akce v utajení!" Všichni se pokoutně vytratili - tu do krámku, tu na vzduch, tu na toalety - a celá banda se sešla v tělocvičně s maminkami a taťkami, kteří dorazili z Kolína! Balonky nafouknuté, svíčky na dortu zapálené, šampáňa připravená a pak hrrr dostat na parket Vláďu! Chudák tentokrát vůbec nic netušil! Fakticky ne - překvapení bylo znát! ( a nejen překvapení) Blahopřání od tanečníků - sólotanec s holkama, sfouknutí svíček, rozkrájení dortu a pak úžasná Britney v podání Ondry Gregora jako letušky v letadle. Taneční scénka byla úplně skvělá a pozor ...je NATOČENÁ! :-)
Super tričko, které Vláďa dostal (s O5 na zádech a fotkou z Lignana vepředu) vzalo za své, když dětičky vystříkaly na svého trenéra asi třílitrové šampaňské. Konfety pouští barvu - do večera vypadal jako indián na válečné stezce!
Maminky byly skvělé a jejich nápad se Sandokanem taky. A to ještě chtěly povolat místní hasiče a vyvolat Vláďu rozhlasem... ještě, že jsou ty povodně a hasiči mají pohotovost.

Trénink pak pokračoval balonkovou bitvou a po večeři cachtačkou v bazénu. Pepa s Lenkou zkoušeli zvedačky, ale Lenka se bojíííí a děsně ječí! (Kromě toho, že v noci vrže!)

Proběhla taky soutěž v sólových improvizacích - myšleno BEZ PŘÍPRAVY a rovnou na neznámou muziku! Holky byly skvělé - a kluci odvážní! :-)

1. místo naprosto bezpečně Eliška
2. místo Žaneta (tu zachránila rychlá muzika, na pomalou to tak dobré nebylo)
3. místo Kačka, Karolína, Míša P.

1. místo Ondra (ale Britney byla ještě o 3 třídy výš)
2. místo Jirka V.
3. místo Pepa, Dario

Ranní běh všechny probudil - Havrda běžel v žabkách - a teď už zase makaj. Nový jive a pokusy do formace, pak opět oblíbený základ a příprava na párová show... Tak se mějte, my se máme!

Datum: 08.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Tělocvična

Ahoj berušky,
první nátěr tělocvičny proveden již dnes a do neděle to BUDE hotové. Jenom bych potřebovala vědět, kde se zapíná vzduchotechnika, aby se lépe odvětrávalo a lépe schla barva. Nemůžeme najít ten správný vypínač. Pomóóóóc...ať to lépe uschne. Veškeré vzkazy Domče jsem vyřídila....a kecá docela náš výlet do Vítkovic vzala dobře. Sice prohlásila, že v kufru měl Milan místo...ale Vaše pozdravy a pusinky to docela dobře vyžehlily.
Ahoj a užijte si zbytek soustředění.

Datum: 09.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Tělocvična

Ahooja, pracanti - zavoláme panu Machovi, aby to spustil... :-)

Datum: 09.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Re: Tělocvična

Tak to budeš úplně nejlepší, aspoň to parádně uschne a přijedete do nově vymalované tělocvičny, a pokud mi neupadnou ručičky tak i uklizené. Když jsem si užívala včera s Váma tak Petr povídal, že makala jako divá a začala drbat tu podlahu v klubovně. Míšo M. ...to budeš koukat. Zatím ahoj všem a užívejte si zbytek soustředění.

Datum: 08.07.2009

Vložil: Miky

Titulek: pro Kačenku,Míšu,Elišku atd..

Ahoj holčiny všem moc posílám moc a moc pusinek!!!:) Miško M. mamka mi vzkazy dodala!!..:)Ps:Nebojte tu cestu jsem mamce ještě neodpustila!!§

Datum: 07.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Soustředění

Zdravím všechny crossáky...koukám, že se vůbec nenudíte a svůj báječný týden si užíváte se vším všudy. Koukám, že Dário má báječnýho partnera na lumpárny.....že Pepo, ale sranda musí být. Fotky ukazují na nádherné momentky. Soutěže a fyzické testy si užijte na plno....malým se to líbilo a já věřím, že Vám také. Jenom nevim, kdy Vláďa s Naďou dospí těch 14 dnů s našima ratolestma...já to ještě nedospala, ale když vidím to foto a komentář Nadi, tak bych se hned vrátila za Váme.
Zatím se mějte hezky a já jdu makat ......do tělocvičny.

Datum: 07.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: úterý

Večer a noc proběhla v klidu - velký úspěch měly naše dotazníčky - všem se moc a moc líbily a otázky typu "myslíš, že jsi lepší než tvůj taneční partner" patřily k nejoblíbeněšjším. Proklínali nás až do večerky... :-)
Lenka prý vrže... ( nebo aspoň její postýlka - ale je to slyšet až na chodbu)
a má super pyžamko s krávou. Soutěž v prdění měla prý druhé kolo v krkání - ano opravdu jde o členy klubu společenského tance... asi uděláme hochům klec někde v lese! Kostičky se stavěly až do pozdního večera - pokud nevíte, co Dariovi k Vánocům, tak kostičky budou dobrá volba.
Dopoledne se dělala jivová točka - všichni dělali, že nemají problém s dechem..., pak nové sestavy do chachy, nějaká zvedačka a základní kroky. Teď je pauza, všichni se ládují šátečky s tvarohem a další děsivá figura je na spadnutí! :-)
Čuste!

Datum: 06.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: slalom

Stejně jako malí okusili tanec s rekvizitou i naši starší! Stůl, židle, koště, lavorek a podium - Lenka už dopředu tahala připravený balíček kapesníků!
Nakonec nebyly potřeba, Lenka se dostala až do finále! Jediný puchejř byla Jess, která celou soutěž proseděla na židli! :-(

Holky:
1. místo Eliška
2. místo Kačka
3. místo Karolína
4. místo Míša P., Lenka N.

A teď pozor - zpráva pro všechny posměváčky - PISTÁCIE je super a chutná ( až na rozmazlenýho Pepu) úplně všem! Někdo chtěl dokonce i přidat! A Kačka říkala, MŃAM! Sice pak ani neďobla do čočky, ale má tu kilo sýru, o hladu nebude!

Kluci:
1. místo Jirka C., Ondra
2. místo Dario
3. místo Jirka V.

Největší úspěch z cen mají kostičky - sice je zatím ještě nikdo nevyhrál - ale musejí se prý vyzkoušet - jsou neustále rozložené a Dario, Lukáš a Kuba staví a staví!

Fyzické testy se nevyhly ani pubošům: překvapil Lukáš svými 62 kliky/min, Eliška lehsedy 46/min a Kuba Říha 63 dřepy za minutu. A ostatní jeli jako draci -a příště se ještě zlepší! (Testy budeme opakovat - a v tančírně budou vyvěšeny tabulky)

Drby:
Pepa prý vyhrál soutěž v prdění - tu jsme samozřejmě nevyhlašovali my!
Ráno po běhu - běhali všichni a nikdo neremcal - se šel smočit do řeky jenom Jirka Crkal - je to kluk otužilá!
Havrdovi prý chcípnul párek - měl z domova v batůžku uzeninu...
Dario přisedl Pepovi nožičku - a Pepa teď má bebíčko - a Dario chudák za to ale nemůže, držel mu jen nohy při lehsedech!

Datum: 06.07.2009

Vložil: Jana Z

Titulek: Re: slalom

Pro moji Kačku:-))
Gratulujeme k umístění v soutěži chacha a slalom.
Táta ti vzkazuje, že ti to fakt s koštětem sluší:-)):-))a že podobné soutěže zavedeme i doma, třeba s vysavačem.....
Měj se tam stejně krásně jako doposud a užívejte si to.

PS Tomovi už se táááááááááák hrozně stýská, že prý vůbec neví, jak vypadáš a tak neustále prohlíží fotky na netu - tímto děkujeme hlavně Honzovi za foto a Nadě za zprávy.....Káťa nám jako vždy nepíše:-(

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek