SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

28.06.2009 10:51

    Tak je to konečně tady! Začalo soustředění ve Vítkovicích. V diskuzi pod tímto článkem budou nepravidelně přibývat informace a drby o vašich dítkách. Vítany jsou samozřejmě i Vaše vzkazy a reakce. Když se to povede, tak budou i fotografie.

 

Honza

 

II. turnus

5.7. dopoledne   5.7. odpoledne

6.7. Taneční slalom

7.7. 

10.7. dopoledne   10.7. odpoledne

11.7.

12.7.

 

I. turnus: 

28.6.

2.7.

2.7. večer

3.7.

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

Datum: 29.06.2009

Vložil: Čechová

Titulek: Pozdrav

Hezký pozdrav do Vítkovic,děkujeme za milé zprávičky a doufám,že vám počasí přeje a že si to všichni společně užíváte.Mějte se hezky a všechny moc pozdravujem.

Datum: 29.06.2009

Vložil: Radka Kovaříková

Titulek: Pozdrav

Je skvělé mít takové spojení. Díky za zprávy.Závidím vám ty hry a soutěže.
Všechny pozdravujeme a přejeme hezké počasí, hodně srandy a taky trpělivosti. Žádné nevolnosti a nemoce.Těšíme se na fotky.

Datum: 29.06.2009

Vložil: Šárka Hulová

Titulek: Pozdrav z Kolína

Děkujeme za zprávičky z Vítkovic. Moc pozdravuji všechny děti i dospělé. Denda nevolá ani nepíše sms, tak snad je vše OK. Ksichtíky má v Kolíně zakázané, takže to platí i ve Vítkovicích. Doma u jídla je nedělá, ale známe je z jiných příležitostí. To by se taťulda zlobil :-(. Denisko, na děti a dospělé se musíš tvářit mile, s úsměvem a hlavně se usmívat na tanečního partnera!! Jinak se klukům, holky, nebudete líbit! A kdo by potom s vámi tancoval, že? Moc Denisku pozdravujeme a posíláme pusy. Je skvělé, že se drží. Kdopak zvracel? Ď.

Datum: 30.06.2009

Vložil: Alena Kozáková

Titulek: Re: Pozdrav z Vítkovic

Musím Vám sdělit, že Deniska je skvělá a ty její ksichtíky jsou k zasmání...je samozřejmě naprosto v pohodě, spokojená...sice dneska u snídaně trošičku politá kakaem...ale jinak báječná a zvládá to skvěle. Asi toho moc opravdu nanapíše ani nazavolá...je špatný signál...a hlavně trénují o 106..... Všechny ratolesti jsou chovány jako v peřince ti zlobiví jí mají sice trošku drsnější, ale to se Dendy netýká. V sobotu budete určitě překvapeni jaký pokrok dědi udělaly.

Datum: 29.06.2009

Vložil: Jana Zajícová

Titulek: Vítkovice

Ahoj všichni...............
Zdravím do Vítkovic a děkuji za zprávy.
Káťa statečně slíbila, že tentokrát bude psát sms pořád.....výsledek je, že se ještě od sobotního rána vůbec neozvala:-))
Takže jsem ráda, že alespoň Naďa píše dojmy a zážitky ze soustředění.
Mějte se hezky a vzkaz instruktorům: V noci spát, ve dne makat!!!!!

PS Koho se týkalo zvracení?:-((

Datum: 29.06.2009

Vložil: Jana Zajícová

Titulek: Re: Vítkovice

Beru zpět, právě mi zavolala Kačka a sdělila první dojmy:-))
Všichni se mají skvěle a jsou happy.....:-))
Teda až na ty rozbité postýlky...




Datum: 30.06.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Re: Vítkovice

Jano nezoufej...střídají se s Miškou Peškovou, volají ob den...prý si to s Petrou napíšete emailem. Ony totiž nemají čas....čtou malej holčinám pohádky...až u nich Kačka usne s Domčou v posteli...ale jinak jsou naprosto skvělý.

Datum: 28.06.2009

Vložil: sabina ryšánková

Titulek: první dojmy 2

ahoj všichni já doufám, že to zvracení neabsoluje naše Máňa a zrovna třešně . Jinak makejte pa pa

Datum: 28.06.2009

Vložil: Naďa

Titulek: První dojmy II

Rozdělují se páry – někdo si oddechl, splnilo se mu jeho tajné přání, někdo tolik spokojený není – ale uvidíme – není všem dnům konec. Moc mile nás zatím překvapuje malá Deniska s Alžbětkou, které zvládají náročný program bez potíží – žádné dohady, žádné slzy – jsou to velké holky tanečnice, na parketu jsou mezi prvními a odcházejí s posledními! Obrovské pokroky dělá malý David a „velká“ Johanka. Instruktoři začínají chápat, že to s dětmi není jednoduché, a že vést bandu takových zlotřilců je někdy na bednu! Ale makají a starají se bezvadně. I jim se tyhle zkušenosti budou jenom hodit! Potíže zatím dělají jenom někteří malí kluci, kteří neposlouchají a berou soustředění jako hurá tábor utržených ze řetězu! Ale to je brzy přejde! Dneska trenér zahájil výchovnou metodu – kdo je utahaný, nezlobí! I tak ale budou muset chlapci rozbít kasičky a zaplatit nové (ale jejich zásahem odepsané postýlky). Skok z palandy na postel s dřevěným roštem je sice jistě velice adrenalinová záležitost, ale bohužel, rošt NEMÁ ŠANCI! :-(
Ve vybíjené vyhrál tým Mišky Peškové – ale soupeři se nedali snadno, zejména Romanka bojovala jako lev.

V neděli odpoledne jsme opět zápasili se základním krokem – tentokrát v rytmu jivu. Malí tanečníci zase a opět dokázali, že když jde o medaili, tak jde o hodně. :-) Soutěže probíhají v jednotlivých tancích zvlášť a pak se hodnocení sečte dohromady a ještě stejná soutěž proběhne na konci turnusu za dvojnásobný počet bodů ¬- na celkového vítěze a vítězku jsme hrozně zvědaví! Jive dopadl takto:

Semifinalisté dívky: Romanka P., Deniska S., Maruška S.,
1.místo Dominika K
2. místo Maruška R.
3. místo Martina Peš.
4. místo Johanka V.

Semifinalisté kluci: David S., Tomáš J., Tomáš K., Jirka K.,
1.místo Jenda S.
2. místo Zdenda P.
3. místo Kuba S.,
4. místo Tomáš B.

Finalisté starší:
1.místo Julinka K.
1.místo Kuba N.,
2. místo Jůlinka C.
2. místo Dario C.
3. místo Klárka H.
3. místo Martin V.

Po opět skvělém jídle teď mladí relaxují u videa nebo u her a instruktoři připravují turnaj v přehazované. Doufejme, že dnešní noc proběhne klidněji než ta první, že všechny postele už přežijí náš vpád a že se i malí kluci dají do kupy a nebudou se handrkovat! A jestli jo, jdou spát do lesa! :-)

Drby od instruktorů:
Klárka chrápe
Deniska H. umí úžasné znechucené obličeje… (ale pak sní všechno)
Romanka je „mistr zakrývač“ zbytků na talíři
Davídek nastavil ihned tykačku s trenérem :-)
Stýská se hlavně klukům, holky jsou drsoňky !
Máma Kozáková se stará o „marody“ – přepere úplně všechny bacily, zatím se tedy držíme! (za to zvracení asi mohl ten kýbl třešní :-))
Tři kluci se nám tu perou o Martinku Peš…
Nejlépe uklizeno měl pokoj instruktorů – instruktoři byli taky uklizeni - pěkně v posteli…!

Datum: 28.06.2009

Vložil: naďa

Titulek: první dojmy

Vítkovice podruhé … Bydlíme v domečku vítkovické školy – nespíme ve školních třídách, ale v pěkných pokojících nad nimi. Pokoje jsou velké – ale kde je hodně lidí, tam je hodně legrace – a to tedy aspoň první večer a noc byla! No uvidíme, jak budete zítra trénovat, říkal si o půlnoci trenér! Malé holčinky hajaly se svými plyšáky už v deset, ale instruktorům se tedy opravdu nechtělo! Ve hře Žahour, kde jde o rychlost a vědomosti, všechny šokoval Dario svými novotvary – ale nakonec kupodivu vyhrál! Dozvěděli jsme se, že část rostliny je TUŘÍN a že Dublin je významná stavba! :-)
Jenda Semrád používal zákeřnou taktiku při hře TWISTER, kdy podlezl pod ostatní protihráče a rychlým zvednutím je všechny zbořil! (Hra se líbila zejména mix skupině nejstarších! .-)
Soutěž v rumbě – základním kroku! První soutěž do celkového bodování byla soutěž v základních krocích! Rumbu jako na této soutěži nám na trénincích předvádí málokdo! Šmejdi malí!  I hudbu většina zvládla, narovnaná záda, propnutá kolena, porota měla těžký výběr! Nakonec to dopadlo takhle:
Semifinalisté dívky: Martinka P., Romanka P., Deniska H.
1.místo Bára K.
2. místo Maruška R.
3. místo Johanka V., Dominika K.

Semifinalisté kluci: Honzík S., Tomáš K., Jirka K.,
1.místo Zdenda P.
2. místo Tomáš Brant
3. místo Kuba S.,
4. místo Martin N.

Finalisté starší:
1.místo Julinka C.
1.místo Kuba N.,
2. místo Jůlinka K.
2. – 3.místo Martin V., Dario C.

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Přidat nový příspěvek