Soustředění Vítkovice 2010 Aktuálně

02.07.2010 11:48

 

Zdravíme všechny rodiče, prarodiče, sourozence, kamarády a příznivce TK CrossDance. Hlásíme se z Vítkovic v Krkonoších, kde dnes začíná první turnus soustředění. Máme s sebou mobiní internernet, takže pokud bude zrovna signál, tak budeme informovat každý den.

Honza

Diskusní téma: Soustředění Vítkovice 2010 Aktuálně

Datum: 17.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: SOBOTA

Odpoledne jsme řádili v bazéně, kromě cákání se soutěžilo v plavání a běhu ve vodě. Mláďata začala novou sambovou sestavičku, starší mají také sambu, ale těžší a pustili se i do chachy. Po večeři se ještě dolaďují skupinovky a večer bude bojovka. Howgh!

Datum: 17.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: RUMBA

Sestava v rumbě (finále):
1. Standa / Lucka Č. Karel / Tereza / Anita
2. Tomáš / Lukáš / Lucka L. Kryštof / Míša
3. Sophie / Adélka Matěj / Nela
4. Pavlík / Filip

Datum: 17.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: řeka

A koho nám vzala voda? Venku horko, sluníčko sálá, před sporty jsme děti dali vymáchat do studené horské říčky. Nejdřív kotníky, pak kolena, ale bác, někde je voda hlubší. Malé peřejky přes jeden kámen vyvolaly všeobecné nadšení a v proudu nám popojela Sophie, Lucka i malý Lukáš. A když nebylo dost vody, prostě si ti naši chytrolíni do proudu lehli.

Martin Beran má ukázat, jak zvládá juniorskou Pink Shot a zatím to předvedl nejlépe, jak ji kdy zatančil – jen musí ještě zvládnout padačky, část jivu a záda. Tak mu držíme palce, aby se to podařilo…

Datum: 17.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: FYZICKÉ TESTY

Pokračují fyzické testy – všechny válcuje malá Adélka, dobře je na tom i Sophie a Nela a kde to nejde, tam to jde vůlí. I kluci se zapřeli a 30 kliků dali skoro všichni. Rozdávali se první medaile – za taneční slalom. Soutěž těžkou, protože šlo o to, aby se mladí tanečníci trochu odvázali a sami něco vymysleli. A tedy vymysleli i odvázali. U starších to ke všeobecnému překvapení a nadšení nejvíc rozjel Karel (kdo ho zná, ten se diví), ve finále mladších byli Pavlík, Lukáš a Lucka Č. V prvních kolech se nám nejvíc líbil Pavlík, ale ve finále vynechal svoje nejlepší figury, takže to nakonec dopadlo:

1. místo Lucka Č.
2. místo Lukáš
3. Pavlík

Datum: 17.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: další

Malé páry zatím střídají – trenér chce tanečnice pevně přidělit až v září – ale už teď vidíme, kam to holčiny táhne… Jasno má malá Lucka Č., Kuba je bezva, ale jak může, drží Standu. Martinka si zase chodí pro Filipa, Sophie sice zatím nemá ujasněno, zda se jí lépe tancuje s Lukášem nebo s Kubou, ale že to je jeden z téhle dvojice je jasné…, Tomáš je zase rád, když na něj zbyde pomocnice Dominička. Ale střídají bez protestů, jen Nelu jsme přehodili ke starším a tancuje s Martinem Beranem za nemocnou Kačku.

Celkové výsledky základních kroků v párech: (páry se ale střídaly, takže jde o výsledky jednotlivců)

1. Adélka – Míša – Standa – Kryštof
2. Lucka Č. – Anita – Lukáš – Karel
3. Nela – Tereza – Kuba – Martin

Datum: 16.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: PRVNÍ VEČER

První večer – první slzičky, které šly ale rychle osušit. Na trampolíně se dařilo Tereze, Matějovi i Martinovi, z malých pak oběma Luckám, Martině, Adélce i Sophii. Skoky budeme opakovat, určitě se ještě zlepšíme. Zatím jsme u třicítky SED/STOJ. Malé kluky bavila míčovka „horká brambora“, Tomáš zkoušel trenéra, házel mu falše – ale zatím se nezadařilo… Večer ukončil film Noc v muzeu a pak už večerka!
Celkové výsledky základních kroků sólo:
(mladší holka, starší holka, mladší kluk, starší kluk)

1. Nela – Anita – Standa – Karel + Martin
2. Martina – Tereza – Kuba + Lukáš – Kryštof
3. Lucka Č. – Míša – Tomáš – Matěj
4. Adélka – Filip
5. Sophie + Lucka L. – Jáchym
6. Pavlík

Datum: 15.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: PRVNÍ SOUTĚŽ

Vítězové první soutěže v sólových základních krocích:
(mladší holka, starší holka, mladší kluk, starší kluk)

Samba: Nela – Anita – Kuba – Karel
Chacha: Nela – Anita – Kuba - Kryštof + Martin
Rumba: Nela – Anita + Tereza – Standa – Kryštof + Martin
Jive: Nela – Anita + Tereza – Standa – Kryštof

Mile nás ale potěšila také Martinka, která byla většinou na druhých místech. Jinak se pořadí na „bedně“ dost různilo a střídalo, bodík či dva získal postupně v nějakém tanci každý.

Datum: 15.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: III. TURNUS

III. TURNUS začal, přijela mláďata a hned jsme věděli, že tohle tedy bude stát za to! Úprkem na trampolínu, hele kluci, tady je mašinka a my ji rozjedeme, hurá řeka… a hřiště je naše! To bude mela, Vláďa rychle přidává do plánů další tréninky, abychom ta koťata trochu utahali… Starší jsou jen 4 páry a zatím vypadají klidně… I když včerejší hra na Lorda Voldemorta a jekot instruktorek taky stál za to.
Pravidla jsou ujasněna, do obchůdku už vyrazila první partička - hlavně prý obhlídnout zboží, první zmrzlina skončila na prostěradle, Martin Beran nezklamal a u oběda spořádal opět 10 knedlíků, Jáchymovi tak zachutnala polévka, že zvládl celý kastrolek…
První trénink začal – rozcvička, protahovačky, jive s dřepy a základní kroky… vše natáčíme, svoje zlatíčka uvidíte.

Datum: 13.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: PONDĚLÍ

PONDĚLÍ
Kdopak je to unavený? … Že by drakům docházel dech? O to lepší jsou tréninky. Nikdo nekecá, vlastně je úplně ticho a trénuje se vůle a fyzička. Splavení jsou úplně všichni. Když nemůžeš, přidej! Protažení s Kubou je pro všechny vykoupení. Ale kupodivu se drží a pak mají ze sebe radost. Připravuje se nová chacha a potom je volno na skupinovky. Někdo je pojal opět jako show, jiný spíš tanečně, už se moc těšíme. Večer byla jen společná „válečná“ porada, takže zbylo hodně času, (včera byla beseda úplně odborná – Jessica vyvalila oči už u slova diagram, ale adenosin tri fosfát ji málem poslal do mdlob - Klárka při třetím slidu usnula), večerka byla prodloužená a zasedací pořádek v pokojích volnější, takže byli spokojení a – hodní. :- )

Datum: 13.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: NEDĚLE

NEDĚLE
Trénink – opakování všech sestav, soutěže družstev a trénink na fyzičku. Odpoledne zasloužený relax v bazénu. I když – chvíli se i v bazénu trénovalo. Základní kroky po pás ve vodě – není nic lepšího. Zvedačky se sice nedařily, ale co - holky pak jen popadaly po hlavě do vody. Nahoře se bezvadně udržela jenom Anička. Chvíli před koncem si Vláďa vyndal z kapsy mobil, že prý to dneska nevidí dobře – a dobře udělal, za pár minut byl dětmi zlitý až na kost. (Vymyslela Míša Martínková, ale přidali se všichni a rádi). Po večeři se chystala přehlídka „domácích úkolů“ – choreografií z you tube. Připraveni měli skoro všichni - a to naučit se něco zrcadlově z videa není nejlehčí. Trenér byl na body dost rozhazovačný, zvláštní ocenění výkonu patří Míše P., Míše M., Kačce, Elišce a Jessice. Nedělní večerka byla dodržena na 100 procent, ne ani tak z důvodu, že by naši miláčkové byli tak vzorní, ale že měli slíbeno, že když bude po večerce úplný klid, nejde se ráno běhat. Běhat se nešlo, jen pár kluků dobrovolníků, (kteří chtěli večer dokoukat fotbal a přetáhli tedy večerku)

1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek