STŘÍBRO na českém poháru formací

18.10.2008 16:00

18.10. se TK Crossdance vydal na dlouhou cestu do Kroměříže, kde se konal taneční festival - celý den zde probíhaly individuální soutěže a v odpoledních hodinách také Český pohár juniorských formací. Byla to naše první soutěž formací pořádaná českým svazem tanečního sportu. Setkali jsme se s nejlepšími mladými tanečníky z celé republiky a úspěch naší formace nám udělal velkou radost. TK CrossDance s Latinou Mix 2008 obsadil 2. místo a získal tak krásný stříbrný pohár.

V individuálních soutěžích se nám tolik nedařilo - prosadit se ve velkém počtu soutěžících párů (po vstávání ve 4 hodiny) dělalo našim párům problémy. Nejlépe dopadl mladičký Lukáš se Žanetkou, kteří se jediní dostali až do finále. Nakonec je od vysněného Fka dělilo jedno jediné místo. V juniorech II moc chválíme Michaela s Eliškou, kteří si svoji poslední společnou soutěž opravdu užili a nakonec porazili všechny Crossácké páry! Michael po soutěži oficiálně předal svoji Elišku Jirkovi Váchovi, který s ní bude ode dneška tancovat - s tím, ať se mu o ni dobře stará... :-)

Na soutěži se slavily i jedny narozeniny a dva svátky, při zpáteční cestě děti navštívily svůj oblíbený podnik plný hamburgerů a hranolek, oba Jirkové se svezli na klouzačce, Dario snědl rekordní počet řízků a celý autobus se blýskal třpytkami -  prostě ... i přes časovou a finanční náročnost akce určitě nelitujeme toho, že jsme se do Kroměříže vydali a budem na tenhle taneční výlet dlouho vzpomínat.

 

foto l video

Diskusní téma: STŘÍBRO na českém poháru formací

Datum: 03.11.2008

Vložil: Honza

Titulek: fotka měsíce

Tak jestli se divíte, že ještě fotka není, tak se nedivte. V říjnu se urodilo a z vašich návrhů jsem nemohl vybrat. Takže udělám vyjímku a budou v listopadu fotky týdne. Takže budou dvě taneční (Adélka a Lukáš se Žanetou) a dvě z módní přehlídky (Dominička a Julča s Eliškou). Formaci jsem vynechal, jelikož v té malé velikosti byste byli jako blechy!

Datum: 02.11.2008

Vložil: julink@

Titulek: Foto

Tak mně se nejvíc líbí fotka Dominičky (č. 90) z modní přehlídky v Takku... :) Ale ráda bych egoisticky navrhla taky sebe s Elčou :-D


P.S. ...stydimstydim...

Datum: 02.11.2008

Vložil: Valja od Julči a Daria

Titulek: fotka měsíce

Jako první navrhuji č. 105 s pohárem z Kroměříže a na druhé místo Julču s Eliškou ve žlutém č. 127 - jestli teda nevadí, že prosazuji vlastní krev...

Datum: 31.10.2008

Vložil: Míša M.

Titulek: fotka měsíce

Mě se tedy nejvíc líbí fotky: Nymburk č. 6 - Miška :-)
Nymburk č. 21 - Adélka :-)
Kroměříž č. 25 - Miška :-)

Datum: 21.10.2008

Vložil: Honza

Titulek: fotka měsíce

Ahojky, blíží konec měsíce a bude třeba změnit fotku měsíce. A jelikož jsem první dvě vybíral já, nechám výběr další fotky na vás. Takže kromě svých zážitků a dojmů ze soutěže (zatím je jen jeden, tak koukejte přidat) sem můžete psát i návrhy na fotku pro měsíc listopad. Na výběr máte ze všech tří letošních soutěží v sekci foto. Kromě pořadového čísla fotografie v galerii nezapomeňte uvést i ze které je soutěže.

Datum: 22.10.2008

Vložil: Jana Z

Titulek: Re: fotka měsíce

Nejhezčí fotky jsou z Kroměříže:
č.97 - závěr formace nebo č.105 s pohárem...
Ale č.1 - Jessinka a svatozář, ta je taky úžasná:-))

Datum: 24.10.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Re: fotka měsíce

Určitě bych tam dala nějaký detail - záběr na obličej, na akční pózu na pozadí mumraje soutěže... Moji kandidáti:
jedna z Adélek - Nymburk
Žaneta + Lukáš new yorker - Nymburk
Míša s Ondrou detail - Kroměříž
...čísla Hanýsku dodám :-)

Datum: 24.10.2008

Vložil: Michael

Titulek: Re: fotka měsíce

Rozhodně Jessica a svatozář ;)

Datum: 20.10.2008

Vložil: Michael

Titulek: Kroměříž

Jako musim říct, že to tam bylo úplně úžasný, moc se mi tam líbilo a prostě celý CrossDance je nejlepší ;-)

Datum: 24.10.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Kroměříž

Ehm, ehm, Crossdance je zatím DRUHÝ! Ale pevně vám věřím, že ne nadlouho! :-)

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek