STŘÍBRO na českém poháru formací

18.10.2008 16:00

18.10. se TK Crossdance vydal na dlouhou cestu do Kroměříže, kde se konal taneční festival - celý den zde probíhaly individuální soutěže a v odpoledních hodinách také Český pohár juniorských formací. Byla to naše první soutěž formací pořádaná českým svazem tanečního sportu. Setkali jsme se s nejlepšími mladými tanečníky z celé republiky a úspěch naší formace nám udělal velkou radost. TK CrossDance s Latinou Mix 2008 obsadil 2. místo a získal tak krásný stříbrný pohár.

V individuálních soutěžích se nám tolik nedařilo - prosadit se ve velkém počtu soutěžících párů (po vstávání ve 4 hodiny) dělalo našim párům problémy. Nejlépe dopadl mladičký Lukáš se Žanetkou, kteří se jediní dostali až do finále. Nakonec je od vysněného Fka dělilo jedno jediné místo. V juniorech II moc chválíme Michaela s Eliškou, kteří si svoji poslední společnou soutěž opravdu užili a nakonec porazili všechny Crossácké páry! Michael po soutěži oficiálně předal svoji Elišku Jirkovi Váchovi, který s ní bude ode dneška tancovat - s tím, ať se mu o ni dobře stará... :-)

Na soutěži se slavily i jedny narozeniny a dva svátky, při zpáteční cestě děti navštívily svůj oblíbený podnik plný hamburgerů a hranolek, oba Jirkové se svezli na klouzačce, Dario snědl rekordní počet řízků a celý autobus se blýskal třpytkami -  prostě ... i přes časovou a finanční náročnost akce určitě nelitujeme toho, že jsme se do Kroměříže vydali a budem na tenhle taneční výlet dlouho vzpomínat.

 

foto l video

Diskusní téma: STŘÍBRO na českém poháru formací

Datum: 31.10.2008

Vložil: Eliška

Titulek: Re: Re: Kroměříž

Jo, přesně!! Příště se hliněnejm musíme pomstít!!:)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek