ITÁLIE!

03.01.2009 19:53

Mezinárodní taneční festival v Lignanu. Další šílená akce TK CrossDance! Ano, můžete si říkat, že toho po Latinotéce máme dost a že budeme rádi za chvíli klidu - a ne! :-) Byli jsme pozváni na mezinárodní taneční festival do Lignana v Itálii. A nejenže jsme to hned nezamítli, my o tom vážně uvažujeme.

Během začátku ledna bude svolána členská schůze klubu (u mladších 15let = rodičovská schůzka - STŘEDA 14. 01. OD 19:30), kde případný výjezd probereme a odhlasujeme. Jedná se o velký taneční festival, na kterém se v mnoha kategoriích utká až 400 tanečních vystoupení - vše je rozděleno dle stylů a věku - latinsko - americké tance ale nemají samostatnou kategorii, jsou zařazeny ve FANTASY (v kategorii párových tanců - takže podobně jako v SUTU). Vítězové jednotlivých kategorií se poté ještě utkají při závěrečném galavečeru o absolutní vítězství.

Nás by se mohla soutěž týkat v kategorii - MINI (děti)  - tedy LEMUŘI / či DĚTSKÁ FORMACE (věk 97-98-99... + 20% smí být až o dva roky starší)

                                           v kategorii JUNIOŘI        - JUNIORSKÁ FORMACE (94 - 95 - 96... + 20% starších)

                                           v kategorii MLÁDEŽ        -  MLÁDEŽNICKÁ FORMACE / či KABARET (92 - 93 - 94... )

                                           v kategorii show páry     - vybraná show vystoupení jednotlivých párů

                                           pokud bude nějaké dítě ostaršeno, pak pro všechna vystoupení

 

PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE BYCHOM SI NĚKTERÁ Z VYSTOUPENÍ VYBRALI - URČITĚ NEJSOU MOŽNÁ VŠECHNA)

 

termín: 13. - 14. - 15. března 2009

 

PODMÍNKY:  1. vytvoření realizačního týmu

Není možno zorganizovat takovou akci za normálního fungování v zaměstnání a ještě za plného provozu tréninků pouze vedením klubu. Pokud by to mělo být je na nás, akce se ruší. Je třeba rozdělit funkce a zapojit do práce více lidí. (Např. dát dohromady a zkontrolovat čísla pasů dětí, jednat s cestovní kanceláří, zařídit pojištění dětí, vytvořit seznamy léků a zdravotních omezení dětí, dát do kupy cestovní lékárnu, zkombinovat stravování - balíčky na cestu,...  A TO JE JEN VÝČET TOHO, CO MĚ NAPADÁ!)

 

                    2. finanční spoluúčast

Samozřejmě budeme jednat se sponzory a shánět peníze, ale celý pobyt se vším všudy se nám určitě zafinancovat nepodaří.

Jen pro přehled zatím uvádím pár čísel:

autobus 60 - 70 000

ubytování + snídaně 22 Eur / dítě / noc

každé další jídlo v restauraci cca 10 Eur

startovné 200 Eur / každé vystoupení

+ vstupné pro právě ten den nestartující děti ???

výlet do Benátek (jsou cca 50 km daleko, tak by to asi za to stálo)

 

                 3. respektování nominací dětí

Trenéři mají výhradní právo vytvoření soutěžních nominací - délka docházky do klubu nebo spravedlivé střídání nehrají v obsazování žádnou roli! Nechceme, aby byly děti smutné, ale je třeba je připravit na to, že některé budou! Všechny mají šanci zabrat a dotrénovat to, co jim chybí, je úplně možné, že někteří noví a přípravkoví dostanou přednost před staršími - je to jen a jen na dětech, jejich přístupu a úsilí! Pokud se pro Itálii rozhodneme, pojedou jen TI NEJLEPŠÍ! Vím, že to někteří rodičové neradi slyší, ale dali jste se na závodní sport - a u něj je porovnávání nutné.

 

 

Případné finanční problémy je třeba řešit s vedením klubu (v případě nutnosti je možné leccos - splátky, slevy pro sourozence, sponzorská pomoc jednotlivým párům, sleva pro děti, jejichž rodiče budou v realizačním týmu, apod. - neradi bychom, aby finance zamezily odjezd vybraných tanečníků)

Diskusní téma: ITÁLIE!

Datum: 16.01.2009

Vložil: Radka Kovaříková

Titulek: Kalendář

Dobrý večer,
chtěla bych poprosit, zda-li někdo v šatně po středeční schůzce nenašel kalendář klubu. Zakoupila jsem ho a v dobré víře svěřila do rukou své dcery, která ho již domů nedopravila, což jsem zjistila až dnes, kdy jsem se po něm začala shánět.Asi je to zbytečné, ale kdyby se našel nějaký dobrodinec, byla bych moc ráda....Děkuji

Datum: 17.01.2009

Vložil: Miky

Titulek: Re: Kalendář

on ho našel Martin H. ale nevím co s ní udělal

Datum: 18.01.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Re: Kalendář

Martin ho dal mně! Stačí, když se o něj Jůlinka přihlásí! .-)

Datum: 16.01.2009

Vložil: Klára

Titulek: Itálie

mám dotaz v té formaci mix 2008 nemůžou být mládší jak 1996

Datum: 18.01.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Itálie

Juniorská formace (ta stará žlutá) obsazena nebude. Jednak se dělají nové choreografie a byl by to krok zpět a jednak by pak mladší nemohli startovat v dětské kategorii... S největší pravděpodobností pojede Kabaret, nová formace mládeže a dětská růžová formace. S věky je to tam složitější -- jistá procenta mladších mohou být - ale pravidla jsou neúprosná a přes ně nemůžeme. Takže vše nyní počítá trenér a také vybírá tu aktuálně nejlepší možnou setsavu, čítající osm párů starších a osm párů mladších. Nominace bude vyřešena během tohoto týdne - a všichni - i ti nemocní se to dozví okamžitě.

Datum: 06.01.2009

Vložil: Lenka Beranová

Titulek: Itálie

Pokud mohu, tak pomohu :-)
Jen ať se dětičky trochu otrkají i ve světě :-) a před trenéry klobouk dolu ....

Datum: 05.01.2009

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Itálie

Ahoj, tak to teda není žádná sranda, ale já se nabízím a pomůžu, ať Michael pojede nebo ne. Dohodneme se co bude potřeba udělat na schůzce, ale jen tak pro info...jsem vaše :) Jana V.

Datum: 05.01.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Itálie

Ještě nám chybí Aluše Váchová...tu zapřáhnem taky...ani se neozve.

Datum: 07.01.2009

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Re: Re: Itálie

Vždyť víš, že si láme vazy na horách, ne? Ta se podiví až přijede, že už má práci a neví o tom :)))) Hlavně aby si zase nezlomila pařátek :))

Datum: 09.01.2009

Vložil: Ála Váchová

Titulek: Re: Re: Re: Itálie

Ahojky,vy mršky jen si odjedu na chvilku pryč a už mám práci jo......to teda nevím jakou .....jo a holky jsem celá ..a nic jsem si nezlomila,plužila jsem opatrně ....

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek