ITÁLIE!

03.01.2009 19:53

Mezinárodní taneční festival v Lignanu. Další šílená akce TK CrossDance! Ano, můžete si říkat, že toho po Latinotéce máme dost a že budeme rádi za chvíli klidu - a ne! :-) Byli jsme pozváni na mezinárodní taneční festival do Lignana v Itálii. A nejenže jsme to hned nezamítli, my o tom vážně uvažujeme.

Během začátku ledna bude svolána členská schůze klubu (u mladších 15let = rodičovská schůzka - STŘEDA 14. 01. OD 19:30), kde případný výjezd probereme a odhlasujeme. Jedná se o velký taneční festival, na kterém se v mnoha kategoriích utká až 400 tanečních vystoupení - vše je rozděleno dle stylů a věku - latinsko - americké tance ale nemají samostatnou kategorii, jsou zařazeny ve FANTASY (v kategorii párových tanců - takže podobně jako v SUTU). Vítězové jednotlivých kategorií se poté ještě utkají při závěrečném galavečeru o absolutní vítězství.

Nás by se mohla soutěž týkat v kategorii - MINI (děti)  - tedy LEMUŘI / či DĚTSKÁ FORMACE (věk 97-98-99... + 20% smí být až o dva roky starší)

                                           v kategorii JUNIOŘI        - JUNIORSKÁ FORMACE (94 - 95 - 96... + 20% starších)

                                           v kategorii MLÁDEŽ        -  MLÁDEŽNICKÁ FORMACE / či KABARET (92 - 93 - 94... )

                                           v kategorii show páry     - vybraná show vystoupení jednotlivých párů

                                           pokud bude nějaké dítě ostaršeno, pak pro všechna vystoupení

 

PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE BYCHOM SI NĚKTERÁ Z VYSTOUPENÍ VYBRALI - URČITĚ NEJSOU MOŽNÁ VŠECHNA)

 

termín: 13. - 14. - 15. března 2009

 

PODMÍNKY:  1. vytvoření realizačního týmu

Není možno zorganizovat takovou akci za normálního fungování v zaměstnání a ještě za plného provozu tréninků pouze vedením klubu. Pokud by to mělo být je na nás, akce se ruší. Je třeba rozdělit funkce a zapojit do práce více lidí. (Např. dát dohromady a zkontrolovat čísla pasů dětí, jednat s cestovní kanceláří, zařídit pojištění dětí, vytvořit seznamy léků a zdravotních omezení dětí, dát do kupy cestovní lékárnu, zkombinovat stravování - balíčky na cestu,...  A TO JE JEN VÝČET TOHO, CO MĚ NAPADÁ!)

 

                    2. finanční spoluúčast

Samozřejmě budeme jednat se sponzory a shánět peníze, ale celý pobyt se vším všudy se nám určitě zafinancovat nepodaří.

Jen pro přehled zatím uvádím pár čísel:

autobus 60 - 70 000

ubytování + snídaně 22 Eur / dítě / noc

každé další jídlo v restauraci cca 10 Eur

startovné 200 Eur / každé vystoupení

+ vstupné pro právě ten den nestartující děti ???

výlet do Benátek (jsou cca 50 km daleko, tak by to asi za to stálo)

 

                 3. respektování nominací dětí

Trenéři mají výhradní právo vytvoření soutěžních nominací - délka docházky do klubu nebo spravedlivé střídání nehrají v obsazování žádnou roli! Nechceme, aby byly děti smutné, ale je třeba je připravit na to, že některé budou! Všechny mají šanci zabrat a dotrénovat to, co jim chybí, je úplně možné, že někteří noví a přípravkoví dostanou přednost před staršími - je to jen a jen na dětech, jejich přístupu a úsilí! Pokud se pro Itálii rozhodneme, pojedou jen TI NEJLEPŠÍ! Vím, že to někteří rodičové neradi slyší, ale dali jste se na závodní sport - a u něj je porovnávání nutné.

 

 

Případné finanční problémy je třeba řešit s vedením klubu (v případě nutnosti je možné leccos - splátky, slevy pro sourozence, sponzorská pomoc jednotlivým párům, sleva pro děti, jejichž rodiče budou v realizačním týmu, apod. - neradi bychom, aby finance zamezily odjezd vybraných tanečníků)

Diskusní téma: ITÁLIE!

Datum: 09.01.2009

Vložil: Renata Vinšová

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Festival

jistě máš pravdu, ale před xx lety byla jiná doba a také nároky na fyzično byly jinde. Jinak se držím tématu Itálie a sice diskuze na téma závodní sport, vyšší tréninkové nároky atd. Pokud čtenáře zajímá diskuze určitě do konce dočte, navíc výhoda, že může reagovat o vložit také svůj názor. Což je žádané.
S pozdravem
R.

Datum: 05.01.2009

Vložil: Miky

Titulek: Itálie

už jsem nedočkavá doufám že to výjde

Datum: 04.01.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Itálie

Právě jsem utrpěla šok, ale pokud budete potřebovat pomoci, není problém. (Papíry jsou můj koníček a zaměstnání).

Datum: 03.01.2009

Vložil: Jenda S.

Titulek: Woow

Notak to je fakt huuuuustý! :D :D :D :D:D

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek