SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

28.06.2009 10:51

    Tak je to konečně tady! Začalo soustředění ve Vítkovicích. V diskuzi pod tímto článkem budou nepravidelně přibývat informace a drby o vašich dítkách. Vítany jsou samozřejmě i Vaše vzkazy a reakce. Když se to povede, tak budou i fotografie.

 

Honza

 

II. turnus

5.7. dopoledne   5.7. odpoledne

6.7. Taneční slalom

7.7. 

10.7. dopoledne   10.7. odpoledne

11.7.

12.7.

 

I. turnus: 

28.6.

2.7.

2.7. večer

3.7.

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

Datum: 05.07.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Pro prcky

Berušky stačí souhlas Vládi a Nadi a já Vám Miky přivezu...ona by to jenom uvítala...buď jako plyšáček pro Kačenku...nebo jako rekvizita pro Jiřika (Kuba N. už odjel)...ale myslím si, že by nám to neprošlo...škoda, že nemám ještě další dovču....ráda bych jí tam strávila s Váma...s malýma "kobylkama" to bylo skvělý a vy jste byly prostě užasné, včetně občas nervózního Jirky. Užívejte si a pěkně trénujte...ono by Vám "flákání" stejně neprošlo.
Mějte se moc hezky a přeju lepší počasí.

Datum: 06.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Re: Pro prcky

No taaak joo - ale nejdřív v sobotu... jako návštěva a pak diváci na nedělní předváděčku - ale kdyžtak to napište dopředu...ať na to stačím připravit Vláďu! :-)

Datum: 06.07.2009

Vložil: barča

Titulek: Re: Pro prcky

Ahoj všichni
moc se mi po vás stýská a klidně bych tam s váma ještě zůstala (bez banánu).
Ten týden se mi s váma mocinky líbil, byl to týden plný zábavy a i trošku toho strašení:-) (i když příjemnýho).Já si myslím že to s tim banánem přežijete. A že ten příští rok to bude zábavnější a víc si toho užijeme. Věřte nebo ne tady doma je větší nuda než ve Vítkovicích (tam vlastně žádná nuda nebyla). Všechny formace byly úžasné. Všem přeju hodně sil do tancování a v září zase ahoj.

užijte si to tam a hezký zbytek prázdnin

P.S. posílám všem pusu

Datum: 05.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: II. turnus právě začíná

Krásný den odpočinku je za námi - a škola opět ožila kolínským ROZRUCHEM! Brzy Vítkovičtí poznaj, zač jsou toho loket Jess, Míša a spol!
Dario rozsedl jedno postýlkové prkénko - a zcela jistě na posteli neskákal, jen chtěl pečlivě povléct prostěradlo... (vyměníme ho - tedy prkéno - nee Daria-za jedno z té rozbité)
Aninka přivezla "kousek" cihly sýru. (Jestli máte někdo v Kolíně hlad, přijeďte - je ho tak půl metru).
Dariův zdravotní stav se značně zhoršil - zfialověl mu jazyk. :-) (pro maminku -borůvky z lesa byly dobré) - a protože známe Dariovu znalost přírodovědy, zkontrolovali jsme, zda rostlinka nemá TUŘÍN a také dva listy a větší plod... :-.)))
Holky i kluci si na pokojích ukazují připravené kostýmy a rekvizity na PRALES - a teda - bude to bomba!
Smíšené pokoje byly zakázány. Sice jsme nestoupli v žebříčku popularity, ale na druhou stranu - stejně se po chodbách producírují jen v kouskách látky a ručnících, takže nejspíš kluci ošizení nebudou. Padačky a zvedačky, které Vláďa připravuje, se budou muset nacvičovat v bazénu, fastumgel připraven...
Prostě si užívejte pohodový týden bez dětí, my vám je trochu unavíme...
Dario se jde právě vykakat... (alespoň to všem oznámil:-)
Všichni se těší na regenerační drinky - někteří si dokonce přivezli i igelitové pytlíčky! :-) (Stejně tomu neujdou)
Dorazila Karolína, která ještě včera v devět večer byla ve Španělsku - jsme všichni, můžeme začít... :-)) Tři - Dva - Jedna - tréééénink!

Datum: 05.07.2009

Vložil: Valja

Titulek: Re: II. turnus právě začíná

Ahoj, internet komplikovaně chytáme v Cerhenicích na zahrádce u studny-počítač je na krabici-pod krabicí další krabice - pod další krabicí stoleček-ale za to úsilí to stojí. Vaše podrobné a vyčerpávající informace o zdravotním stavu a metabolismu mě naprosto uklidnily...Ať se Vám VŠECHNO daří jako Dariovi...

Datum: 05.07.2009

Vložil: Polajda

Titulek: pozdravy

!!!ZDRAVÝÝÝM!!!
TAk až dneska ráno sem byla schopná se kouknout sem:)Hezky sem chrupkala až do 9...Sice mě všechno bolí,ale klidně bych tam za vámi jela zpátky:)....Do Kolína jsme asi přivezli špatné počasý,protože tu fouká a je tu pěkně zataženo!!!Pevně doufám že vám se to počasí trochu vyjasní a budete ho mít lepší jak my 1. týden...
doufám že všichni budete makat,tak jako makali malý,že budete posklušní a že nebudete drtit postele jako malý kluci...
UŽITE SI TO A DOBROU CHUŤ K BANÁNKU A PISTÁCII(nezávidim vám to).....

PS.:Kačko,Miško,Elčo,Julčo,Dario,Jiříku a Lukášku-ten týden ještě zvládnete já vám fandim:)))

POZDRAVY VŠEM A HLAVNĚ NADĚ A VLÁĎOVI:)

Datum: 05.07.2009

Vložil: Klára

Titulek: zdravím

ahoj tady klara preji vám hezký zbytek soustředění a plno zábavi soutěží atd.. pozdravuju vsecky moc moc a snad prestanou růst banány papa posílám vám všem moc pusinek ahoj

Datum: 03.07.2009

Vložil: Kubík

Titulek: zdravím...

Zdavim z domova, už pomalu dobaluju tašku do Řecka a myslim na vás... jaký asi bylo to banánový cosi k véče:-D asi nic moc co? Já už si užívám odpočinek, horká vana před spanim to jistí... přeju hezký zbytek soustředění, hlavně ať už vám neprší. A nezlobte Naďu s Vláďou...
Ahoj Kuba

Datum: 03.07.2009

Vložil: Krčíkovi

Titulek: Soustředění

Zdravíme všechny ve Vítkovicích a už se moc těšíme na sobotu a na všechno co se děti naučily a co nám předvedou. Bára se nám za celý týden ozvala asi třikrát a to u ní není moc zvykem(většinou volá každý den nebo alespoň napíše). Asi byla hodně zaměstnaná a neměla čas se nudit a to je moc dobře. Děkujeme všem vedoucím a instuktorům, že to s nimi celý ten týden vydrželi a přejeme pevné nervy do dalšího týdne.

Datum: 03.07.2009

Vložil: Jana Z

Titulek: Pátek 13.50

Zdravím do Vítkovic a doufám, že máte lepší počasí než v Kolíně.
Právě se nám tady prohnala průtrž mračen, kroupy a jakýsi přívalový déšť
s bouřkou....

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek