Soustředění Vítkovice 2010 Aktuálně

02.07.2010 11:48

 

Zdravíme všechny rodiče, prarodiče, sourozence, kamarády a příznivce TK CrossDance. Hlásíme se z Vítkovic v Krkonoších, kde dnes začíná první turnus soustředění. Máme s sebou mobiní internernet, takže pokud bude zrovna signál, tak budeme informovat každý den.

Honza

Diskusní téma: Soustředění Vítkovice 2010 Aktuálně

Datum: 03.07.2010

Vložil: Honza

Titulek: nový partner

Máme nového partnera pro Martinu Procháźkovou - jmenuje se Kateřin Zajíc a moc jim to sluší!

Datum: 03.07.2010

Vložil: Naďa

Titulek: Sobota

Taneční soustředění prvního běhu se rozběhlo… prvními opatrnými kroky s náznakem únavy, prázdninového lenošení a slunečního válení, ale hned ty druhé, třetí a všechny další už vypadají nadějně... takže 3 - 2 - 1 začínáme!
Hned prvním děsivým zážitkem pro vedení byly názvy jednotlivých týmů. Po loňských roztomilých Kačenkách – nastupuje Kačka Zajícová s ĎÁBLOVÝMI DĚTMI, mazlivé Mišičky nahradily ČERTOVY ČABAJKY, Eliška se již nespokojila s Lištičkami, její tým se letos jmenuje SATANOVA SMEČKA a Míša Martínková jistě nezůstala se svýma PEKELNÝMA PRĎOLKAMA pozadu! Opravdu skvosty! No co, hlásíme to vždy my - a my už nějaké přijatelnější zdrobnělinky najdeme. (I když první pokus přejmenovat Satanovu smečku na SMRAĎochy nevyšel)
První taneční klání bylo v základních krocích – ale protože tu máme nevyrovnané páry a pár nováčků – šlo o soutěž vždy nasazených jednotlivců (jako je v čsts soutěž družstev). V jednotlivých skupinách se dařilo nejvíc Kubovi, Davidovi, Anetce, Martině Proch. a Denise v rumbě a Zdenkovi, Tomášovi Jar., Martině Proch. a Denise v chache…
Po večeři se sportovalo venku – pro kolemjdoucí musíme vypadat jako cirkusová škola – u ubytovny je natažené pružné lano, po kterém se snaží děti provazochodit, kolem jezdí kluci na jednokolce jako má Večerníček a nad nimi skáčí další malí akrobati na velké trampolíně. Udělat pár kroků bez držení na pružném laně se ukázalo jako těžký úkol. Děcka se ale nedala a trénovala až do devíti večer. Nejlepší rovnováhu zatím ukazují David, Bětka, Dominika, Kuba a Tom Hemrmann. Vláďa prý půjde trénovat v noci, stejně tak i jízdu na jednokolce… Tak uvidíme, třeba budeme zítra bez trenéra.
Den druhý.
V noci děti spaly! A ráno vstaly – mně nechaly spát - a bez řečí šly se sporťákem běhat. Neuvěřitelné, asi nám je někde vyměnili… Dneska se těšíme na dokončení soutěže v základech a pak na minisoutěž v začátcích tanců. Teď se ale maká na sambě, jako na vstupním soutěžním tanci. Vláďa má nějak hodně sil, mláďata asi budou asi dneska dobře spát!

<< 1 | 2 | 3 | 4

Přidat nový příspěvek