Soustředění - Vítkovice

28.07.2008 09:00

Aktuální zpravodajství z Vítkovic! Nově i VIDEO A FOTKY Z POSLEDNÍHO DNE! Taneční soustředění je za námi - zážitky zůstanou na celý život! Myslím, že to byla nejlepší akce, kterou jsme spolu zatím prožili. Za vedení mohu říct, že jsme pyšní na každého jednotlivce, který s námi byl a že všichni udělali velký kus práce! Moc si ceníme mláďat, která vydržela a ani necekla! Díky nepříznivým okolnostem jsme byli nuceni těsně před soustředěním úplně změnit koncept tréninků, myslím ale, že nakonec se ty probdělé noci vyplatily! :-) Místo nových sestav a variací do formace jsme zůstali u základních kroků, hlavně jsme se ale věnovali VÝRAZU tanečníků. Pro někoho bylo velice obtížné jít s vlastní kůži na trh - nejdříve ve skupinkách, potom v páru a nakonec sólově - všem to ale obrovsky prospělo a působivé a silné fotky vám to jistě ukázaly. O to složitější teď  bude znovu sjednotit celou taneční skupinu - ta část, která se soustředění zúčastnila, je dnes mnohem dál! Příště bude taneční soustředění povinné pro všechny členy závodní sestavy a výběrové formace - s největší pravděpodobností se uskuteční hned v prvních dnech prázdnin - počítejte s tím při plánování dovolených... :-))

 

Tak konečně jsme stáhli do počítače všechny 4 kazetky a tady je první ochutnávka:

klip soustředění Vítkovice 2008

foto: 19.7.2008

foto: 20.7.2008

foto: 21.7.2008

foto: 22.7.2008

foto: 23.7.2008

foto: 24.7.2008

foto: 25.7.2008

Diskusní téma: Zprávičky ze soustředění

Datum: 25.07.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Drby pátek

1. Byl zvolen nový název skupiny (tanečního klubu) - z Vítkovic Vás zdraví CrossDance Kolín!!! (Můžete vymýšlet návrh loga a šetřit na klubové mikinky)

2. Nejlepší výraz má mimi KARAMELKA Břízová

3. Soutěž ve vlastní formaci skončila totálním KRACHEM! Miláčci zjistili, že vymýšlet a předat své nápady ostatním je děsná dřina. Po hodinové krizi, trápení a vzájemných rozbrojích přišli se trenérovi klanět až k zemi - Vláďa postavil čtvrtinu formace za 8 minut!!! Doufáme, že po této zkušenosti budou naši crossáčci konečně poslouchat!

4. Slečny aerobičky (mistryně světa) se potily při naši rozcvičce, naši kluci při té jejich sledovali více jejich vnady - kroky je zas až tak nezajímaly:-)

5. Jackieho trička jedou - na parketu i jako noční košilky! Holky jsou v nich sexy.

6. Sólové improvizace v počátcích vyvolaly STRACH až odpor - nakonec ale skvělé výkony. Mladé ve finále reprezentovali Peškovky, Miky a Péťa - velké V+V, Kačka, Míša P., Eliška a Jess.

7. Malý Péťa se SÁM a DOBROVOLŇE vysprchoval a převlékl.

8. Sólovky Malých holek vyhrála Miky - dostala nás prací s vlasy a cinkavým šátkem

9. I ostatní holky mají moc pěkné zadečky... :-))

10. Péťa své sólo dopiloval téměř k dokonalosti (asi pomohla ta sprcha)

11. Kuba rozvazuje - sám si řekl o křížek za běh (a dostal ho).

12. Velká sóla byla nabouchaná - Váňu s breakem těsně porazil dynamický a ostrý Vácha.

13. Dětičky nám konečně spaly! UFF

14. Vácha češe i malé kluky. Tužidlo došlo :-(

15. Velké sólistky zaprodaly duši ďáblu a nás opět mrazilo v zádech. Kačka využila židli a teda klobouk dolů. Nakonec byly dvě první místa - vyhrály Míša a Eliška.

16. Káťa dojala Milana Váchu (Kamilka ho zas tak nedojímá).

17. Pan Bříza (trenér lyžařů) nabízí pravidelné společné běhání, kola, brusle a sportovní aktivity!

18. Všichni se na Vás zítra mooooc těšíme. Všichni... a taky se už moc těšíme domů! :-))

Datum: 27.07.2008

Vložil: L. Bříza

Titulek: Re: Drby pátek

ad. 17. - první kondiční trénink na horském kole bude zítra 28.7. v 17:00, sraz ulice Benešova, u Lenina. Kdo pojede nezapomeňte si vzít dostatek tekutin (v cyklolahvi). Bližší informace na čísle 724366678.

Datum: 25.07.2008

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Pátek, poslední - asi - odpověď

Všem lidičkám ze STARÉHO MLÝNA přeju krásný zbytek pobytu a užijte si své poslední hodiny ve Vítkovicích.
Myslím si, že tento týden byl asi nejhezčí z celých prázdnin a já jenom tiše závidím a nahlas se směju při čtení drbů a prohlížení fotek.
Chtěla bych poděkovat, že nám bylo umožněno pobýt s vámi tímto prostřednictvím a každý den několikrát jsem se těšila na nové - cokoliv. Je to lepší, než film od Spielberga :-) takže díky Honzo, Naďo, Vláďo, Álo a ostatní dospělí, kteří jste se nám o naše drobečky tak bezvadně starali. Těším se na zítra.
Elišce přivezeme maminku, tak neboj Eli....mamča tě uvidí.
Míšo, budeš doma povlíkat postele a uklízet???? Hihi, to jsem zvědavá, jak se k tomu postavíš!
Loučím se, ale jenom do zítra. Pozdravy všem.

Datum: 25.07.2008

Vložil: M. Martínková

Titulek: poděkování

Před poslední nocí ( snad ne bengálskou ) vás zdravím z Kolína. Chci vám všem moc poděkovat za starost, kterou jste měli 24 hodin denně, za skvělý program a za pevné nervy nad prohřešky naší mládeže ( dovedu si představit, že jich nebylo málo ). Zítra se těším na vystoupení - na třešničku na dortu. MM

Datum: 25.07.2008

Vložil: Jana Zajícová

Titulek: Dnes naposledy.....

Posílám poslední pozdrav z Kolína do Vítkovic.
Přeji všem, aby přežili poslední noc a zítra s úsměvem dorazili v pořádku domů.
Zážitků mají na několik měsíců, ale jak znám Kačku, tak si budu muset na vyprávění počkat pár dní-až se vyspí......
Pro Honzu, Naďu a Vláďu - děkuji za hlídání, opatrování, trénování, fotky...prostě za celý úžasný týden:-))DĚKUJU
Pro Alču -díky za hlídání a sms a hlavně za odvoz tam i zpět.
Pro Mílu Váchu, který to už doma nevydržel a dorazil za svou ženou - pokud se chystáš dnes v noci na tu holčičku, tak hodně úspěchů:-)))
Pro všechny , kteří pomáhali, zařídili chatu, učili sestavy (Adam, Katka........)-díky za děti i za rodiče.

Datum: 25.07.2008

Vložil: Petra Pešková

Titulek: Ahoj

Zdravím všechny do Vítkovic. Chtěla bych moc poděkovat všem dospělákům za všechno, co pro naše mazlíčky na soustředění připravili, za péči, trpělivost
a hlavně pevné nervy, za dokumentaci a zprávy (jinak bychom ani nevěděli, co se děje - z nočních telefonátů ve stylu: Mami, už je po večerce, tak stejně musím končit... se toho člověk moc nedozví). Myslím, že taneční soustředění bude pro děti patřit k nejlepším zážitkům z prázdnin. Doufejme, že vedení vše ve zdraví přežilo a další víkendové a prázdninové akce budou následovat (přimlouvám se i za akce pro rodiče, myslím, že většina z nás dětem těžce záviděla). Ještě jednou díky a už se moc těším na zítřejší exhibici.

Datum: 24.07.2008

Vložil: Libuše Říhová

Titulek: Děkuji

Dobrý den všem,
chci moc a moc poděkovat p.Strnadovi, který dokázal, že už i mě jdou otvírat fotky. Konečně vidím, co mé sice již poněkud "větší" dítko Jakub na soustředění provádí. Musím říct, že se mi to opravdu moc líbí. Drby paní Nadi jsou bezva, hlavně mě moc potěšila zmíňka o případné registraci. Mrzí mě, že tam v sobotu nebudeme, protože Jakuba přivezou Míšiny rodiče. Tak sned někdy jindy.
Děkuji a všem přeji spoustu elánu, ten určitě potřebují:-)

Datum: 24.07.2008

Vložil: Naďa

Titulek: ODJEZD

Po dohodě s trenérem a skuhrání dětí jsme se rozhodli, že na tu desátou se v sobotu sejdem v tělocvičně ve Vítkovicích - a děti Vám předvedou to nejlepší z celého týdne! Přijeďte včas a počítejte s hodinovým zdržením! Ale STOJÍ TO ZA TO! :-))))

Datum: 24.07.2008

Vložil: Nerušilová Liběna

Titulek: Re: Sobota

Ahoj bando,
díky za zprávy, které jsem díky telefonátu Martina přečetla jedním dechem. Moc díky za program a akce, které jste pro naše děti připravili. Fotky jsou skvělé. V sobotu budu ještě na tátořišti v Ratajích, ale i kdybych měla zadřít motor, tak do tělocvičny dorazím. Šťastnou cestu do Kolína a poděkování rodičům Dominiky, že nám Marťu přivezou. Liběna

Datum: 24.07.2008

Vložil: Alena kozáková

Titulek: Re: ODJEZD

Všichni jste úžasní, drby báječný, při některých bodech mi vytrysknou až slzy dojetí, při jiných smíchy. Už se moc těšíme na vystoupení. Za dovoz Marti není zač, aspoň se Domča nebude v autě nudit, i když asi nezavře pusu, neboť bude plná krásných zážitků. Užívejte ještě těch pár dnů co Vám zbývá, jak z nám děti tak se jim domu asi chtít ani nebude, protože tam si tak neužijí.

Zítra jsme tam, ale nepráskněte nás Dominice
(jinak nedostanete sladkou odměnu)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek